Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se svi ne dignemo i trazimo referendum o ukidanju kantona ??? Zasto smo tolika suga od naroda pa nas ovoliko vremena je.. a mi samo posmatramo kako nam djeca napustaju zemlju za koju smo se rodili.. ukidanjem kantona se nebi rjesilo sve al bi mnogo ustede bi se ogledale u milijardama...
Cuj u olimpijskim bojama, misle naravno na boje olimpijskih krugova? Zar to ne podsjeca suvise ocigledno na homoseksualne boje i zar to mnogi nece protumaciti kao skrivenu poruku? A sto se tice olimpijade i simbolike, spojite gondolom Sarajevo-Igman-Bjelasnicu, napravite na Bjeloj nove staze, napravite novu potpuno Skenderiju i napravite infrastrukturu i javni transport kao u zapadnim gradovima, a bojama sarajte po tekama, a ne kabinama.
@vlado.nine Da, treba da se odlucuje iidenticno kao u Srbiji i Hrvatskoj, kao sto tamo vecinski narodi pitaju manjine, tako treba i u Bosni da vecinski narod pita manjine i da manjina odluci kako i sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stub po stub........izbori ;)
jel ima neko slucajno info koliko ce kostati voznja, hoce li moci obicni narod se provozati ili samo ovi ratni profiteri
Cjenovnik: Arapin, turčin 1KM, Guzonja 1,5 KM, Uhljeb 2KM Ratni profiter 2,5 KM, stranci sa zapada 4 KM, dijasporci 5 KM, bošnjo 8 KM.
sutra vijest postavljena prva 2 sarafa na jucerasnji stub, održan svecani rucak u parku princeva. prekosutra vijest, postavljen druga 2 sarafa na prekjucerasnji stub, odrzan svecani koncer ispred vjecne vatre. znam da vas skaka od novca gradjana masno placa da objavljujete svaku montazu sarafa i da reklamirate njegovu sposobnost, ali je ovo bruka i sramota. ne pravite senzaciju od dnevne faze radova.
vala baš!
Bravo Skaka a vi placenici SBB I SDP crknite od muke. Da ste normalni ljudi ovo bi u komentarima pohvalili a ne pisali gluposti.
kaže plaćenik
a otvaranje zicare garant uoci izbora😉
neko postavlja zicaru i razvija se, neko cuva mirovni sporazum i sitnu stoku
bogme eto onoga sto je prodao medjedica srebrenog, da pokupi te stubice
bogme eto onoga sto je prodao medjedica srebrenog, da pokupi te stubice
sad ce svaki stub sto se postavi na klix-u da osvane po jedan članak.
Bice otvorenjs pred izbore 2018 da Ridjan presjece vrpcu
i njegova svita sto viri iz goozice