Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SACE OPET PODLOGA BITI TANJA 1 cm, a to je 200.000 KM. A tek ako ukradu 2,3 cm.
Ovo je lijepa vijest jer se biciklisticke staze jako puno koriste danas.
Mislim da je ova staza pun pogodak, super sto se nastavilo sa radovima, oni koji vole biciklizam znaju koliko im znaci uredjena staza.
Za sve nas koji volimo voznju bicikla ovo je itekako dobrodoslo.
Jos jedan u nizu odlicnih projekata u Opcini Centar zahvaljujuci nacelniku Ajnadzicu. Samo vi sjedite i komentarisite, ocigledno ste mu pokretacka snaga, pa radi sve vise i bolje😉
Obzirom da novi grad ima uradjenu biciklisticku stazu koja vodi prema Vilsonovom setalistu. Jedino je ostao sporan centar gdje je voziti biciklo bilo jako nepristupacno. Medjutim, sada je i centar povezan, te daje mogucnost gradjanima ove opcine da sigurno koriste biciklo.
U konacnici bi dobro bilo povezati kompletan grad biciklistickim stazama,od Opcine Stari grad do Ilidze.
Ljudi sa Koseva i ostalih dijelova na ovom podrucju Sarajeva su biciklo mogli voziti jedino na Vilsonovim setalistem. Drago mi je da se staza produzuje za sve koji vole biciklizam i koji biciklom putuju do posla.
Trebamo zaista biti ponosni na sve sto je za vrijeme nacelnika Ajnadzica uradjeno. Ova biciklisticka staza zaista treba nasem gradu i drago mi je da se nastavilo sa ovim projektom.
Staze za bicikliste su prijeko potrebne jer smo svi biciklisti važni učenici u saobraćaju, a na žalost niko ne vodi računa o nama i vozači motornih vozila nas ne poštuju. Tako da smatram da su ove staze potrebne radi naše sigurnosti
Evo još malo pa su nam gotove staze, nadam se da će ih Sarajlije što više koristit, a što manje automobile ugodno s korisnim... tako ćemo smanjiti i zagađenost
Odlicno, na dijelu gdje je nikad nije bilo ona se pravi, svaka cast.
Ne trebate zavidni biti na rad i trud neciji ko vam se bori za centar vise nego ijedan u prethodnih 20tak godina vladavine.To je istina i to je ono sto ne mozete oprostiti,rad,rad i samo rad!Na djelima to imate.Procitajte vijest opet
Super lokacija i tu nam je bas trebala biciklisticka staza,dio namijenjen samo nama dvotockasima i nasim vozilicama
Opcina Centar je progledala otkako je mandat uzeo nacelnik Ajnadzic.Covjek toliko gura porjekte i tjera ka naprijed sve za sta moze urgirati da se ubrza.To je cinjenicno stanje svidjelo se nekome to ili ne Opcina Centar izgleda bas kakav naziv i nosi kao Centar glavnog grada Sarajeva.Na to trebate biti ponosni!