Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Timovi Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) u punoj su pripravnosti da odmah reaguju na svaku informaciju koja bi ukazivala na eventualni pronalazak utopljenika – saopćeno je iz FUCZ. Ooooooo Boze....
I sta tacno rade dok su u pripravnosti. Ugrubo: 700 pripadnika FUCZ * 1300 KM prosjek = 910.000 KM NETO PLATE (veci je) 700 pripadnika FUCZ * 870 KM prosjek = 609.700 KM DOPRINOSI (veci je) 700 pripadnika FUCZ * 170 KM prosjek = 119.700 KM TOPLI OBROK (veci je) UKUPNO 1.639.400 KM SAMO LD JANUAR + gorivo, dnevnice, osiguranja itd... Al su u pripravnosti :)
@NijeLako I svi po milju penzije kad odu u istu... Na grbaci su nam sad, a bice dok ne umru... Al su u pripravnosti :)