Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ok,al ovo El Emin..Da nema ovo El vjerovatno bi ga i našli do sad već..
Jadan je onaj koga ovi uhljebi spasavaju
E čuj El Emin...?
Još malo FUCZ-a na Klixu :) Vijest ima 5 redova a 3 puta je spomenuta civilna zaštita... Respect! Zaključajte komentare da može i Solak nešto pametno reći :)
Pogledaj facebook stranicu FUCZ, grozno. Naslovi: Mediji o potrazi za nestalim mladićem iz Kaknja, U žiži : potraga za nestalim mladićem na Ponijerima, Pripadnici FUCZ i danas su nastavili potragu za mladićem... BOLESNO
Nek je babo njemu dao ime El-Emin...
Babe nekad i pogrijese, i tvom babi je bolje da te izdrko za sljivu vec u materinu pizddu
@Roentgen79 vehabijska posla
AKO GA NADU ZIVOG DOBRO GA ISPITAT
Ovaj mali je imao nekih problema sigurno
Potragu bi morala da nastavi policija jer je otkriveno da je taliban provalio u nečiju vikendicu. To je ozbiljno krivično djelo i mora da odgovara i dobije kaznu zatvorsku.