Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sport nama treba :)
ovo je odlicno, samo sad biciklisti da ne budu agresivni prema pjesacima
Jedno pitanje za opstinske vlasti. Kada ce se srediti ono ruglo i parkiranje vozila po trotoru ispred In kafica i Raiffeisen banke? Ili se mladjani Evendic ne smije uhvatiti u kostac, posto je policija tu zakazala?
Tako vam Boga, hoće li se kakva diskoteka ili normalan klub ikad otvoriti u ovom gradu? Nije se ništa normalno otvorilo ima 10 godina...
Tako vam Boga, hoće li se kakva diskoteka ili normalan klub ikad otvoriti u ovom gradu? Nije se ništa normalno otvorilo ima 10 godina...
ako znas da se nije 10 godina nista otvorilo onda za tebe i nije disko nego fino uzmi godisnju u nacionalnoj biblioteci i sl.
@MCCCLXXVII da općina otvori diskoteku? E ovo još nisam čuo...
Koji je merak, vozas se biciklom i dodjes kuci kad ono nema vode. Grad za poŽeLt