Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo se podosta namuciti pa projektovati ova rugla od objekata. Koji nesklad sa prirodom.
Jel ono zemljotres bio na Bjelašnici !!!Sve se zgrade nešto nakrivile...
Joj jest gadno ovo globalno zatopljenje, crkoh od zime...
Nakon što je jučer na Vlašiću u poslijepodnevnim satima pao snijeg i zabilježeni prvi minusi, Mozda je pjesnik htjeo reci, nakon sto je jucer na Vlasicu satima padao snijeg. Nemam pojma na koje prve minuse se misli, zar ih nismo imali i previse u ovoj godini.
ta će Severina
ljetna sezona skijanja uskoro pocinje!
🤗 Da li neko moze pomnije objasniti o cemu se ovdje radi, u vezi s ovim promjenama u klimi. Hvala
Ja jedino znam da je kod mene pravo globalno zatopljenje, grijanje radi punom parom, distribucija trlja ruke racuni ce biti veci nego zimi, a po djepu totalno zahladjenje
Hehe 😄 ...Distribucija? Vi se na struju grijete? Ne mislite na centralno kojim slucajem, jer su radijatori danas npr. hladni u nekim dijelovima N. Grada.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gledaj ti ove Bjelašnice građevina što mito uništava planinu.Ni na što ne liči osim na čumez.
@Wolfix Ti izgleda stvarno nisi nikad bio na Bjelasnici.Sta za tebe predstavlja druga slika?
Elhamdu lillahi, neka, neka,da se malo smuckamo.Sve nesto pricaju o zatopljenju kada ono upekao minus.
Глобал ворминг