Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh tako treba da bude, a ove kradljivce po sumama sto prodaju narodu okolo metar drva 50 KM, treba pratit i zestoko kaznjavat. Prvo kradu sumu, drugo kradu i sijeku drva u nedozvoljenoj zivotnoj dobi, trece ugrozavaju tlo mogucim klizistima nakon sjece. Ja sam za alternativno grijanje i proizvode, sumu nikad ne bi trebalo sjec. Mene boli dusa kad odlomim neku grancicu :( Jednostavno osjecam povezanost s prirodom.
@F3ARL3SS6 ... dusa si ako tako razmisljas!
@peanut Da mi je bit sto je moguce bolja osoba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Mi bolujemo od grandiozno nabavljeni projekata a koji su ustvari jedna obicna prdacina, pa vise jedan poljoprivrednik zasdi a ovdje se zbog 3 ha ku ce a hiljade ha goleti i niske sume
Djaba sadite sve ce to nasi urbanisti izbetonirati
Pazi ovo "zajedno za NASE Zelene Sume" "Tradicija NASIH Krajeva" "Ovo je NASA zemlja" Nigdje Ustase ove ne spominju BiH vec je strategija da se sve definise neutralno NASE.
Podržavamo, ali prije svakog pošumljavanja da policija izađe i ustanovi ko psojeće šumu , jer se golet i dalje na papiru vodi ko golet. Glavne šumokradice su ljudi na vlasti, Haris Silajdžić je imo svoje brojne nelegalne pilane gdje je sjekao ukradenu šumu, SDA načelnik Konjica, Ibro BErilo, Policajac Lučkin, Dragan Čović -Šator, Mile DOdik Treskavica i mnoge druge planine, imal kakvog tužilaštva il će glavni tužilac Knežević uzimat i dalje 5488 mjesečno da NE bih poduzeo ništa ??
Kad se samo sjetim svog školskog pošumljavanja ...čim zamaknem u žbunje cjeli bunt zakopam i završim normu za cijeli dan ahahaha
Da je više ovakvih projekata ne bi nam trebao BRONHI.
svaka cast za posumljavanje!