Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vode Parking se placa 24 sata Ljekari u strajku Sa biroa skinuli 10 000 ljudi i povecali zaposlenost Moj Hadzija sta nam uradi !!
penzioneri 25. oktobra...
Zato para u budzetu milijon za stadijon. A narod nek s lijeci kod hodze.
Kako je mogu misliti doktorima koji sjede preko puta Konakovica. Fakultet, staziranje,praksa., operacije...... A preko puta "premijer" koji kako pricaju kupio diplomu Difa a prvi mu posao premijer. A on prica o koeficijentima,razbacuje se milionima....Ne mogu od muke ni pisati vise.
Treba da imaju vece plate, ali pogledajte kakva nam je drzava..sretni su oni sto ikako rade. koliko inzinjera ima 600KM kod privanika, profesora u srednjim skolama sa 900KM ...pa i oni su zavrsili visoke skole. Sramno je vracati djecu, starce po tri puta itd sto se i ne govori! Znaci pacijenti treba da umiru na ulici, sta reci samo sramota da vecas biti ne moze!
Puna podrska zdravstvenim radnicima.Ne popustajte ni milimetar.
Reče li išta ovaj tupavi Turkovic???Hem je doktor (za nešto, valjda) hem upravlja sa najbogatijim Fondom. Ups, pardon, on ne priča-Seka i Dino pričaju za njega. Ali eto neće moći odgovarati za njega kad ne bude Dine i revizija uđe
mislim da zdravstveni radnici zaslužuju mnogo vece plate i postovanje od svih nas zato sto ce nas za deset godina lijeciti samo oni fizijatri sa sveucilista u Travniku Vitezu Kiseljaku!
nek idu u njemacku tamo su fine plate, ovo je sve spin, da Direktorica dobije naklonost doktora doktori, novinari i advokati......đubrad 90%, ego tripovi, sujeta do tokija
@klix boxer XD e moj lafe.Tesko tebi u zivotu.Citam tvoje komentare niko ti ne valja
Pisaj po sirotinji
boli Q Vladu, svakako se oni lijece van BiH, a narod nek umre
Slika 3 -u pink košulji lopov i primitivac Samir Turkovic Konakovicev bajni direktor ZZO KS !!!
@Medo_Brundo_Ludo svjetla obraza sjedi, a procardo pare na neispravne zdravstvene iskaznice. I nikom nista. Bogata drzava, moze se ima se
Slika 3 -u pink košulji lopov i primitivac Samir Turkovic Konakovicev bajni direktor ZZO KS !!!
Denis Zvizdic sa 8 auta ide na otvaranje fabrike, svita veca nego u Trampa, za to se ima love, je li?? Supljanderi..
Šta li rade roditelji u sarajevskoj faveli ovih dana? Sarajevo nema vodu 160 sati godišnje u proseku, neki delovi nemaju vodu i po više od 12 sati dnevno... znači, moraš svakodnevno da žongliraš sa flašama, kanisterima i bidonima da bi detetu oprao dupe i usta. Već danima ne možeš dete da odvedeš u dom zdravlja ukoliko ga muči "samo" temperatura ili proliv ili bilo šta što nije "životno opasno", dakle moraš da si i lekar.
A nemaš ti 8 sati dnevno da se bakćeš samo sa SDA ludilima, gde je tu radno vreme - ukoliko ima posla, gde su tu kuvanje, nabavka, pranje, peglanje, održavanje stana/automobila, razgovor sa mužem/ženom, kraća šetnja i jedna kafa dnevno barem? Vi ste se raspali, samo niste obavešteni o tome.
Misle ti na najmilije barem ja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DINOKIO -najveći lažov i ublehaš.Sada je svima jasno da je sve što je ikada rekao bila i ostala LAŽ,LAŽ I LAŽ !
DINOKIO -najveći lažov i ublehaš.Sada je svima jasno da je sve što je ikada rekao bila i ostala LAŽ,LAŽ I LAŽ !
Dino Konakovic sve sto je rekao na pocetku mandata o zdravstvu je SLAGAOOO. Vazno je samo bilo postaviti Turkovica za direktora ZZO kako bi ova dva lopova ,,preporodili" svoje dzepove !!!
Dino Konakovic sve sto je rekao na pocetku mandata o zdravstvu je SLAGAOOO. Vazno je samo bilo postaviti Turkovica za direktora ZZO kako bi ova dva lopova ,,preporodili" svoje dzepove !!!