Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA POTREBE DA bh srboši PRAVE KO FOL TURISTIČKU PRUGU POŠTO SU ONI TURISTIČKA ATRAKCIJA SAMI OD SEBE.NAROD KOJI JE NA KRAJU 20-og VIJEKA NAPRAVIO GENOCID.DAKLE SKUPINA PRIMATA ILI PAGANA KOJI NIKAD NISU EVOLUIRALI U HRIŠĆANE ORTODOKSNE PROVENIJENCIJE.
Neka jirgete ovi što nemaju, sevap je. Jedva čekam Ćirom kod Kuste na kafu, bazen, saunu, zimi na skijanje...
niti ste kompetentni a niti imate tu tehniku da napravite remont pruge, niste vi dzaba iz manjeg BH entiteta :-( ! - i za onog ciru vam je dosao kapetan iz Splita :-).
pa kad je u pitanju podbijanje pragova i lopatanje tu ste bez konkurencije, niko kao vi nelopata tako dobro na +40 :)
kako to da vam firma iz manje razvijenijeg dijela bih renovira prugu? sramno! pljustace odkazi u zeleznicama rs /razvijeno selo/. ;=)