Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari Dom zdravlja je bio leglo zaraze i to stanje se godinama samo pogoršavalo. Svaka čast!
mozeli neko reci sta je zgrada ispred i cija je , mislim ko je investitor
Sve sto je stvoreno je sveto.I zato ne zaboravite svaki rad je sveti rad to uvijek imajte na umu.Nadam se da ce vas neko nagraditi na tom radu.(:
Strucnjaci Zavoda za izgradnju Ks napustili su gradiliste na zgradi Doma zdravlja "Novi Grad", poznatijoj kao "Kumrovec" gdje su bili angažirani kao nadzorni organ radova. Zbog brojih neregularnosti prilikom izgradnje objekta , u koji ce biti ulozeno nekoliko miliona maraka.
Ako nije potpisao Crnkic znaci da je potpisala nova direktorica Safeta Borovac. Pitanje je kako je mogla i uz ciju saglasnost.
Ovdje je rijec o velikom kriminalu o kojem se puno pisalo. Mislim da ce oni koji su ovo potpisali ozbiljno odgovarati.
Ovaj Dom zdravlja popravljaju tako dugo kao Gras ili Srebrenicu.....