Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra samo gledaju licne interese i ako treba u drzava ce da propada ako se ne uhljebi neko od njihovih sticenika. SBB kako je usao u vlast samo radi na tome da obavi silna imenovanja i to je njihov jedini zadatak koji su sebi zacrtali
misle SDA pogan zajjebati hrvate tako sto ce izabrati pjanu sejdu za presjednika im
Kako bih vas sviju u jedan logor strpao vas pilitičare! Samo kruha i vode bi vam davao da prezivljavate pa da narodi mogu mirno da zive!!
sve je ovo seljacka sda zakuhala,sve ove godine lizu guzice hdz i drugim govnarima
Ovakvu Bosnu je ostavijo izdajnik Alija,zemlja mu kosti isturila...
A kako dodjoste svi.kad sto izglasavali budzet i plate, mamu vam lopovsku?
Sad će to novalić da riješi. Optužit će građane da su svojim ponašanjem doveli do ovog raskola.
Lijepo ne dajte platu, pa ćete vidjeti kako se dolazi na sjednicu i zapravo radi posao!
važna je stabilnost
re Drinski sila. Sve sto si rekao za nas da ne radimo auto put, da otimamo narodu pare od akciza, da se zaduzujemo kod stranih banaka je GOLA ISTINA ko je ne vidi dusman je Bosne.
To bi kamenjarski poskok da preuzme i funkciju direktora Lutrije BiH ,malo mu kladionice.
Projektovana HDZ im kriza gdje se UZP zeli teritorijom ograditi sa HB na stetu Bosnjaka. Hrvati imaju ogroman i lijep zivotni prostor od Slavonije, Podravine, Medzumurja Istru i sve priobalje Jadrana, a otimaju se za tlo Bosne. Nista im ne davat demografija im je veci neprijatelj od nas.
Fahro u službi HDZove antibošnjačke politike. Još da izdržimo 4 godine i da ovog Fahru zajedno sa SBB pošaljemo u prošlost. Proklet bio dan kada su ušli u politiku.
sporenja oko talova......ništa više
@Jinxie ma jok, čini ti se. domoljubni principi su na djelu
i sta sad ..eto vam koalicija..a vi se uvlacite njima do pertli... gamad jedna i druga
https://www.youtube.com/watch?v=PhCiAzlHBL8 pa se vi svadjajte ko je ko... oni se dogovaraju i bogate se..
Cek...kako Klix pise...preglasaj Novalica dobijes prekid sjednice.