Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju oni sta ih ceka,ali treba se opravdati pred narodom
Najveca ljutnja sumara je sljedeca.Ako taj tzv parlament ukine svoju odluku,onda oni znaju da je taj parlament niko i nista na prostoru Bih.Znachi oni su svjesni da samim povlachenjem odluke su sebi udarili kolac u ledja.Jer ako to urade taj tzv parlament nema nikakvog smisla da postoji,a jadni krmak iz laktasa napravio onoliku zgradurinu mislechi da je to neki znak drzavotvornosti sumskogenocidne tvorevine.Poisaj se na taj parlament kad je znachajan koliko i zgrada lovachkog drustva vepar sa Sokoca.Ako Inzko popusti ili odeu B.luku treba mu spremiti kofere i nek se vise ne vracha a Ohr zatvoriti i zahvaliti se njima na dosadasnjoj raboti.A onda sigurno Bih ulazi u stanje polit5ichke i svake druge krize.Stvari che se zaostriti i nisu iskljuceni ni sukobi,i mozda ponovni rat.Sad treba ichi do kraja,i sa ovom odlukom udariti u glupi mozak dodiku u njegovim klimoglavcima.Dokazati im da nisu nista,i da se njihov tzv parlament pika isto ko i bugarska skupstina
ostario od nemoguce politike ovaj igor, a bio je nekad zgodan momak :DDD
O kakvoj ti medjunarodnoj komunikaciji sanjas, Igore dragi. S kime? Pa zar ne vidis da su vas svi ostavili. Srbija suti, Rusija je u PIC-u, a time i sa Inckom. Ostali ste sami sa svojim budalastim zakljuccima koje cete ili povuci, sto je znak povlacenja ili ce ih Incko ukinuti s tim sto vjerovatno na tome nece stati. Recite narodu da se usrali motku i mozda vam i oprosti.
SRBI SAMO BATINU PRIZNAJU! NJIH SAMO TREBA TUČI
ovaj put sadrzaj je pretnja. smrdovi polvlacite odluke.
Nedaj da narod sazna šta piše ni slučajno. Salto mortale valja izvesti, što onaj kaže.
hahahaha.....je*eno, ha srpcici......