Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBLEHA SE NASTAVLJA... SA PRANJEM ULICA NASTAVLJA SE I PRANJE MOZGA....
Sto, jesi i ti jedan od ovih silnih teoreticara nedokaznih?
@jesam1 J*** majku, ne možeš narodu ugodit da si Bog dragi. Zar je toliki problem pozdravit nešto ako se radi kako treba?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je Torabijeva vodica iz zaliha,aaaa Fadile oprosti koliko je miliona prskalica haa
Imate li vi više tih vozila ovim tempom do svi gradovi dođu na red možemo svi krepat, jeste li slućajno čuli za helikoptere, kanadere itd. Možda da niste trošili na vozni park naših glavonja i na gluposti imali bi više potrebnih stvari. Ova pandemija nije ništa u usporedbi sa našim političarima, narode gdje je sada el Bake?? Sakrio se ni CIA ga ne može nači pa vi opet glasajte za SDA, boli njih klinac što ste gladni i bezz posla ostali 😉
Zanima me gdje su i kako obuceni radnici za vrsenje dezinfekcije ... ko je ocijenio da je prskanje ljudima u prozore adekvatna mjera?
Lijepo Al ne bitna vijest, izvještavajte malo o ljudima koji skapaju gladni nek ti klošari od vlasti čitaju malo o tome ne samo hvalospijeve koje pišete o njima.
Pa de malo infirmacija o sastavu te magle što se okolo prosipa... Kako se pravi , koji je hemijski sastav , kako djeluje , grebo vas seljačina Solak .
USA VIRUSOLOZI TVRDE- Da virus Corona moze da prezivi na metalnim i plasticnim povrsinama nekoliko dana, na kartonu 24h, a u zraku u kapljicastom govoru moze da se zadrzi 2-3h. Maske I rukavice treba da svi nose- zarazeni da ne sire zarazu, a zdravi da teze budu zarazeni. Ovi koji prebole infekciju vjerovatno je da ce imati izvjesna interna ostecenja vitalni organa kao sto su pluca, mozak..Higjena je pola zdravlja, sto je prihvatila i moderna medecina...a karantin su prvi izmislili Arapi.
Naravno da moze ali u laboru i njihovim uvjetima dok u prirodi je sasvim drugacija situacija,čisto sumljam da ce netko od nas lizati cestu,lezati po cesti,penjati se na prometne znakove.....tako da je dovoljno obuću prije ulaska u kucu ,stan skinuti,oprati,dezifincirati ili ostaviti ispred .
ajde neka pršću, mada ne znam, to im je i posao, pa šta je tu sad novo? zato što pršču? A i ovo pola prskanja, pokupi vatrogasno iza njega ali eto ....
Pa nije Mostar New York. Pa tu nema velikog broja stanovnika po kvadratnom metru
cudna ova sprava, strca svugdje i ima nakvo jako svjetlo sto ti kopa oci ako gledas u to XD
Malocas su prosli ulicom Brace Brkica sa prozora sam ih gledao
Normala
Nisam kompaktibilan ali mislim da je ovo uzaludno trosenje resursa ...neka me neko ispravi ako sam pogrijesio,po meni ovo nije pravi nacin dezinfekcije,krenuvsi od malog "topa" i nacina na koji se radi,,,
Pa zarazit se sa ulice, možeš samo ako je ližeš...placebo ubleha klasična Solakova
Svaka čast samo napadajte nadajte koroni da se razmnožava toto.
jel neko razmišlja koje ce posljedice ovolika kolicina upotrebe ovih hemijskih mjera izzazvati
Hvala ti Solak Fahrudine i Fadile Opraste nas sa nasim parama, a i pare dobro opraste .... Vama je ovaj COVID rat, dosao kao BRAT Ne zaboravite po jedan raspirator kuci ponijeti, neka se nadje 😉
Ovo je pranje para,a ne pranje ulica.
Ovo neka zajebancija