Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna od mnogobrojnih folklornih predstava koju nam odigraše službenici uprave za indirektno oporezivanje BiH. Sada je već jasno da BiH ima mnogo uspješnih kulturno umjetničkih organizacija koje svojim radom nastavljaju da zamazuju oči primitivnom narodu BiH koji nema pojma da ovi što organizuju ove predstave hapaju 10000 puta više.... tugo moja Čeka se na odgovor SIPA-e koja će isto tako, vrlo brzo da prirredi neki show za nepismene i neupučene BiH građane .... Ovo su krovne kriminalstičke organizacije u BiH
J..e..b..e..b..e..m..v..a..m..i ovu otvorenu liniju i ovaj besplatan broj kada vam treba 3 godine da stanete na kraj misevima i pjetlicima koji masno zaradjuju na ovom bijednom narodu,slatko trpajuci u svoje dzepove toliku lovu od carine poreza i ostalog,dok vi njima odlucite pozvoniti na vrata dotad oni vec izgrade kucu i dvoriste za 6 mjeseci cak i zivica raste..
J..e..b..e..m..v..a..m..parfem..to je kao igla u plastu sijena..a kome promicu toliki sleperi bijele tehnike lcd televizora kamere i ostalo..ovo je joker za mazanje ociju narodu jel'?!
8t. raja