Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je sa ljudima koji su uhapšeni u akciji MASTER, u vezi UIO-špediterske kuće... spominjala se višemilionska šteta, jel to završeno...
Koliko god da si zaj...an ima neko azj....ani od tebe, samo ce ga naci pored potoka zaklanog a nece ni u novnima clanak biti....
meni je bas simpa kako se puno paznje posvecuje sudjenjima i odbranama kriminalaca koji su ubili kriminalce. evo bas mi pade na pamet, sta bi sa deckom koji je ni kriv ni duzan prije par godina u Zenici cekao autobus, dok su neki balavci- manijaci trckarali centrom grada, pucali jedni na druge, i ubili nevino dijete ni krivo ni duzno. ne sjecate se? pa naravno, ko bi se sjecao, bio clanak par dana, dan zalosti, cijela Zenica na dzenazi i to je to, zaboravljeno. Evo ovo me bas podsjeti, je li iko ikada osudjen za to ubistvo. Presrecu li se neki razgovori da se nadje ubica neduznog djeteta?
valjda hoće da nam sugerišu da sudovi nešto rade, al znamo da ne rade. To im je posao, šta se imaju reklamirati?
stajling emerik gudelj
Kakvo ba suđenje divi ga sređen, nasmijan... Da ima bojazan od bilo čega ne bi se tako ponašao, isto kao ostali 'slučajevi'. Predstava za ovce, predstava koja te iste ovce mnogo košta - po satu.