Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne pokazete stranu gdje sjede osudjeni ?! To ste isto uradili i prvu put kad je bilo sudjenje. Ko vam placa da ne pokazete dotičnog ?! Dno dna ste vi od medija !!!
greska, osumnjičeni sam mislio reci.
Nije do medija, mislim da optuženi, nažalost, imaju pravo da traže izuzimanje s fotografija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije Tito bio lud, kada je uveo smrtnu kaznu. Čistio društvo od razne gamadi, pa sad pričamo kako smo smjeli i u parku spavati.
"Krenula da pomogne djevojkama, ali ju je kćerka zaustavila"
Ne treba smrtna kazna,ne.Samo treba sandzaklijama uvesti zabranu ulaska u sarajevski kanton.Oni bi kolektivno svi izvrsili samoubistvo,na pomisao da se moraju vratiti u Pazar,Tutin,Priboj ,Berane i ostale sosonske vukojebine.
Na vjesalo.
ovaj ako dobije više od dvije godine to če bit uspjeh
kada ce odgovarati jasmin konjina za ono divljanje po cesti.
....laže, nije mu žao.....žao mu je što se nije izvuk'o.....i, heble vas pare....vješala tražite....ili barem 40 godina prdekane....
logicno da nece otac imat komentar kad je konjina prvo pobjegao zatim rekao da mu je zao pa da nije kriv i sad se kao kaje...
Kako može reći da mu je žao za ono što je uradio, a na prošlom ročištu rekao da nije kriv ? Očito upute advokata, ćuti i govori što ti kažem, kad ti kažem.
Samo porota.. i sta ti kazu oni tako ti je.. ovi drzavni korumpirani sudovi ce ga i pustiti za pet godina
Samo se sjetite ...sta je bilo sa onom balavurdijom sto su mahira ubili?
Sefic i cetiri odrasle osobe koje su mu pomagale, i svi oni koji su pomogli i pomazu, nemaju nimalo savjesti. Za sve se ima petlja, osim da se prizna istina. Lakse i ubiti i prevariti, nego stojati iza svojih djela i postupaka.
Naravno da treba traziti odstetu, udariti barem po dzepu kad se vec ne moze utjecati na duzinu zatvorske kazne koja bi trebala biti okajanje...! Treba zaracunati sve, ne samo dusevnu bol: i plate koje su mogle zaraditi, i djecu koju su mogle imati, i vrijednost pomoci roditeljima koju bi davale one i njihove porodice, da su ih osnovale, do prosjecne ocekivane zivotne dobi ... samo tako neodgovorni i razmazeni postaju odgovorni: kad im se izrazi materijalna vrijednost koju moraju nadoknaditi.
250.000 po osobi i da se dug isplaćuje familijarno, rasprodati sve i prebiti koliko ima, ostatak kredit u banci
djevojke bi bile podrska svojim roditeljima u starosti. zato odsteta koju treba sefic placati treba biti dozivotna !
Svaka cast na hrabrosti ovoj dvojici oceva ili baba da mogu mirno gledati ubicu njihove djece i slusati njihovu sprdnju sa zrtvama.Isto tako i doticni sud da ovako nesto dozvoljava ali znajuci u kakvoj se moralnoj sud i sudstvo nalaze i nije nista bolje ni za ocekivati od ovakvih pozorisnih predstava.Istu sudbinu ove dvojice dijeli i otac od onog lani ubijenog mladica sa Ilidze.
samo se bojim da se ne dese slučajevi rovčanin svirepoubistvo bacanjem u miljacku 7 godina ni dana zenice samo dolazio da prespava na igman 4 godine vodio se da radi kod brata u vinoteci ili spahović eto on je u zenici ali kako objavljuje fotke kao da je u hotelu plazma teretana proteini ili još gore slučaj memić.svi su nevini dok im se ne dokaže krivica bojim se ove rečenice!
@BuggsBunny razlog je bio nikakav obijest brat malčin a daidže mu bašovići eno sad organizuje koncerte u saraju