Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi genocidasi , barbari i teroristi imaju VISE ORUZJA NEGO HLJEBA, DOKAZ !!! Srbi SU CISTI TERORIZAM, TERORA I KOLEKTIVNA OPASNOST ZA SVE NORMALNE I DOBRE LJUDE !!! A OVAJ bradati cet-nik jasarevic JE PLACENIK FASISTICKE SRBIJE IVICE DACICA I GENOCIDASA MILORADA DODIKA !!! Dragan Lukac ima umjesane prste u svemu ovome !!!
Kako mi baHlijaci mozemonbitibteroristi,mi se sam branimo od napada Americkih specijalaca u Iraku a tolike godine smo im lizali c.mar
postoje oba policjaca i onaj koji ga je ranio i onaj kojega je ranio
nije koji ga je ranio ..nego kojeg je ranio ,,,ja nepismenosti
Ukrsteni insan koji se pojavio na BiH prostorima nakon Turske okupacije ima svoje jako uporiste u Turskoj krvi i Arapsko-islamskom duhu sa blagim primjesama Slavenskog covjeka niskog karaktera i tanke petlje.Ovaj Mevludin je nesto malo drugaciji .On je ukrsteni insan Siptarskog poturcenjaka i Turskog mileta-te je zbog toga hrabriji od ovih sto su napunili BiH -Turko-slavenskih Islamista, sto se samonazivaju Bosnjacima.
ma boli me k*** za njega i za SAD ambasadu, pa da ih je i sve pobio. Imam svojih problema.
šo mu dozvoljavaju da nosi kapu
PRAVDA ZA MEVLIDA!!!!!!!!
Tekfir džemat koji se u BiH pojavio prije par godina ozbiljna je prijetnja našem društvu. Nažalost pripadnici ove grupe nose brade i kratke pantole, pa ih se povezuje sa čestitim mladićima koji su identičnog izgleda. Nažalost, malo ljudi zna za ovu razliku pa ih sve svrstava u isti koš. To je isto kao da sve ljude da Balkana stavi u isti koš, a mi smo zaista različiti. Oni koji su u posljednih nekoliko godina učinili ove zločine upravo su pripadnici ove grupacije, i to su oni koji naseljevaju Maoču i imaju simpatije prema njoj.
sad ces dobiti 1, 5 godinu i poslije toga otvori slasticarnu