{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavak rasprave o ombudsmanu RS

S
23.12.2009. u 08:42
0
0
Nastavak rasprave o ombudsmanu RS
0
Nastavak rasprave o ombudsmanu RS
Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske nastaviće danas raspravu o Prijedlogu zakona o prestanku važenja Zakona o Ombudsmanu RS po hitnom postupku.
Na dnevnom redu su Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o ostvarivanju prava na naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih dejstava od 20. maja 1992. godine do 19. juna 1996. godine, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na nepokretnosti i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o oružju i municiji.

Na prijedlog Vlade RS dnevni red je dopunjen Prijedlogom zakona o izmjenama i dopuni Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju i Prijedlogom zakona o dopuni Zakona o registraciji poslovnih subjekata u RS.

Poslanici bi trebalo da imenuju predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Komisije za koncesije RS,te predsjednika i tri člana Regulatorne komisije za energetiku RS.

Poslanici su juče po hitnom postupku usvojili Rebalans budžeta RS za 2009. godinu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca odbrambeno-otadžbinskog rata RS i Zakon o dopunama Zakona o zaštiti civilnih žrtava rata.

Nastavak sjednice zakazan je za 9.00 sati, a po završetku ove trebalo bi da bude održano i 24. posebno zasjedanje posvećeno stavovima Vlade RS u povodu odluka visokog predstavnika od 14. decembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: