{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavak rasprave o ombudsmanu RS

S
23.12.2009. u 08:42
0
0
Nastavak rasprave o ombudsmanu RS
0
Nastavak rasprave o ombudsmanu RS
Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske nastaviće danas raspravu o Prijedlogu zakona o prestanku važenja Zakona o Ombudsmanu RS po hitnom postupku.
Na dnevnom redu su Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o ostvarivanju prava na naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih dejstava od 20. maja 1992. godine do 19. juna 1996. godine, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na nepokretnosti i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o oružju i municiji.

Na prijedlog Vlade RS dnevni red je dopunjen Prijedlogom zakona o izmjenama i dopuni Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju i Prijedlogom zakona o dopuni Zakona o registraciji poslovnih subjekata u RS.

Poslanici bi trebalo da imenuju predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Komisije za koncesije RS,te predsjednika i tri člana Regulatorne komisije za energetiku RS.

Poslanici su juče po hitnom postupku usvojili Rebalans budžeta RS za 2009. godinu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca odbrambeno-otadžbinskog rata RS i Zakon o dopunama Zakona o zaštiti civilnih žrtava rata.

Nastavak sjednice zakazan je za 9.00 sati, a po završetku ove trebalo bi da bude održano i 24. posebno zasjedanje posvećeno stavovima Vlade RS u povodu odluka visokog predstavnika od 14. decembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: