Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje bi bilo kada bi se narod opametio i njima svima blokirao mjesto u politici .........
@Zilot biracko tijelo !
Blokirajte im plateeeeeeeee
Blokirajte im pare i priča će brzo imati sretan kraj!
@Boba70BG Šprdnja od države je ta u kojoj ti živiš i koja je na pola koraka da degutantn tip postane mali Napaleon - car svega. Još kada slaže da je vezao autoputem Bošnjake i Srbe postane i tužno. Kada se pogleda bolje, samo bi se prevaio investitor, a sa kojim, inače, nije dobro zbijati šale!
Najbolje bi bilo da vas sve političare stavimo u šolju, poseremo i pustimo vodu...
neko mora ili 1,2 ili 3. uvijek neko nezeli da narodu bude bolje.
Dodik je veliki drzavnik, ponasa se kao Erdogan...jos jedan dokaz da su Srbi turski potomci. Sve delija do delije!
Nevjerovatno je kako se u svim komšijskim/susjednim zemljama dešavaju neke pozitivne promjene na političkoj sceni, male ali primjetne. hrvatska ima Pernara, Srbija Luku Maksimovica aka Beli Preletačević, a mi? Mi u crnoj rupi nekoj, vječno zapeli :S
Samo him plate blokirati pa da vidis kako se radi!
Meni se čini da se za ovo stanje treba zahvaliti Bakiru. Tu je počelo još prošle godine sa 9. Januarom. Očekivati da će neko trpiti iživljavanje i beskorisno (za sve) odlučivanje u ime svih u BiH je bilo nerealno. Nisam primijetio da je javnost u FBiH prepoznala da će u bilo kojem slučaju doći do raspada, ionako već dobro raspadnutog, sistema. Meni je iskreno žao što revizija tužbe nije prošla zbog tehničkih razloga, bolje bi bilo za sve da je sud to završio u postupku.
Ovo je bas prava prilika da se ukaze i pokaze da ovakva Dejtonska organizacija BiH je neodrziva, da cetnitet mora bit ukinut i cijela drzava reorganizirana.
Nana mi sa plaho zbog ovoga nasekirala. Eno je povezala krompirova oko glave. Joj sta nam radu ovi dodikovi u nasoj rodjenoj drzavi. Vidice oni kad Erdogan jopet stane na noge.
kim young dodik' chmar!!!
ima li ko da spominje čuvene "govnjave motike" iz bih mitologije u komentarima?!
Glavna vijest treba biti kako ce RS vratiti duz od oko 800 miliona km MMF-u do kraja godine. Jel ostalo sta da se proda.
Bakir je kriv.
Mislim da snsd tvrdi posao vezano za ruski dug, postotak koji treba da dobiju....mozdacsam u krivu ali kada god je novac na vidiku(mmf, ruski gug) srbi pocnu zatezati
Mislim da snsd tvrdi posao vezano za ruski dug, postotak koji treba da dobiju....mozdacsam u krivu ali kada god je novac na vidiku(mmf, ruski gug) srbi pocnu zatezati
@goofy koliko ja znam 60 % ide FBiH 30% RS, a 10 % drzavnim institucijama