Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije belaj skola nego prevoz, tramvaji i autobusi ne poznaju ni e od epidemioloskih mjera.
Zar stvarno mislis da je na takvim mjestima moguce sprovoditi te famozne mjere !!
zar nisu kafane problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko hoce da mu djjete ide u skolu neka kaze, ko hoce da je dijete od kuce onda je od kuce. I nema mijenjanja citavo polugodiste osim ako se ne izmjene mjere. A ne kaze gospodja ja bih dijete od kuce i nakon sedam dana ipak bih ga u skolu. Malo ozbiljnosti.
Drug iz razreda je dobio koronu, i nista normalno kao da nista nije bilo. Jel uopste iko misli da neko dijete ima rizicne roditelje, da neki nastavnik ima dijete koje je rizicno, da ne smiju dobit koronu jer ako dobiju lose ce se zavrsit. Sta je bilo s onim prvo zdravlje pa sve ostalo? Da bog da pala 9, ionako je godina sva propala i sad nasli da zavrsavam 9 u skoli. Divno razmisljate. Vidi se da je vezano za politiku...
Mislim da je najispravnije da djeca idu u skolu normalno i da se vrate u svoje klupe. Kada vec mogu da setaju po gradu i sjede po kaficima,da se voze po gradskom prijevozu na putu do grada onda mogu i na putu do skole i kuce. Mislim ds je sadvim bezbjedno da se ide u skolu ukoliko su djeca dovoljno odgovorna i pridrzavaju se mjera opreza.
NE!!!!!
Kad neko umre, jer se zarazio u školi bit će kasno
Djeca trebaju ostati kuci da igraju Minecraft sa Serbijan Games BL
@gooUser1611191170 taj frajer se odavno prestao bavit yt suti bgt
Po mom misljenju ne bi da djeca krenu u skolu, prvo jer je vecina bila na planini znaci milion osoba, drugo sto su svaki dan izlazili vani, neki se druzili sa vise od 5 osoba pa i isli jedni kod drugih... Slazem se sa nekim da je ova godina svakako propala i da bi bilo najbolje ostat online i zbog sigurnosti i zbog svega. A mozda bi bilo dobro prvih mjesec dana da je online pa za dalje da se situacija razmotri
@gooUser1582654931 da
Ok ne može se u školu, ali sve ostalo normalno radi. Ne koristi se prevoz samo kad se ide u školu. Mislim da smo svi svjedoci da su kafići i tržni centri svaki dan puni ljudi to može,a škola ne dao Bog možemo se zaraziti. Nigdje veze.
MA KAKVA SKOLA I KOMBINOVANA SRANJA SAMO ONLINE!!!!
NE!!!
Jer evo vam primjer Sarajevo od 5 razreda pa na dalje djeca su polugodište završila online. Svi prošli s 5.00 a kada se dođe u škole ne mora to biti sada ali kada se bude krenulo nemojte kukati što vam dijete dobiva jedinice.
Ja mislim da bi se trebalo ići u školu. Kao prvo djeca samo prepisuju,upale laptop prijave se odu i spavaju.Kada je odgovaranje kažu ne radi mi mikrofon ne radi mi kamera. Kda ga nastavnik prozove izađe iz poziva. Djeca će ostati glupa, ne obrazovana.
Ja bi online školu zato sto je stanje grozno i sve više i više ima pozitivnih ljudi. Iako sam dosta pozeljela školu mislim da je najpametnije da ostane online dok bude minimalan broj pozitivnih. To je to od mene...
Ili da idemo svi zajdeno (bez onoga jedna sedica se ide, druga ne ide) ili da ne idemo nikako. Hvala.
ova skolska godina je svakako propala a zbog sigurnosti nase djece trebalo bi ostati kao do sada... pogotovo jer je dosta djece provelo praznike i raspust u ski centrima, kod rodbine, dolazila je i dijaspora... malo ozbiljnosti ne bi skodilo
Zatvoriti klubove skole otvoriti, a ustvari ne treba skole svakako smo svi zatucani🙄 s ai bez skole🤡