Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necemo mi do aprila kako smo krenuli
Što je previše, previše je. Sad necemo imati 13 subota..
@pegaz Ne piše da je \"zabranjeno\", piše da \"učenici ne mogu imati više od 7 časova dnevno, tj. 35 časova sedmično, te da su subota i nedelja neradni dani. Kada se nastava bude nadoknađivala, to će biti časovi po 30 minuta, 6 dana u sedmici pa računaj koliko je to .
Na ovom linku sa stranice TVSA kazu da skola pocinje u srijedu, pa da li se sad ide u srijedu ili u cetvrtak u skolu? http://tvsa.ba/ba/vijesti/nastave_u_sarajevu_nema_ni_u_ponedjeljak__ni_u_utorak Hvala unaprijed!
ma samo treba do 10 znat brojat za porciju cevapa sve ostalo je visak
pa kad ja da idem sad u skoolu ? u srijedu il cetvrtak
Do penzije necu zavrsit osnovnu !?
U skolu se ide u Srijedu sta ovi lazu ovde O.o
A šta kad Saraj\'vo bude igralo subotom ?
Dobar dan.. Novi unikatni motivacijski posteri svaki dan! Vaša dnevna doza raspoloženja! http://slikomania.org
Kad god je neka dobra vijest, zaseru sa zadnjom recenicom.
ovo je pretjerivanje stvarno :S ja sam maturant i fkt ne znam kako ćemo mi ovo sve stići :S ne znam šta im je. prevoz normalno radi, svi možemo u škole ! dajte ba ljudi chillout, nije 6 metara pao,
a hercegovacko-neretvanski kanton....???....je\'l ista za nas odluceno???
fakat niđe veze,kad možemo vani izlaziti svaki dan možemo i u školu
dobra odluka, već sam se bila zbrinula kako ce djeca hodati ulicama po kojima nema trotoara niti pješačkog prolaza a krajevima ulica kako se je inače hodalo ovih dana sad su \"rijeke\" i duboke lokve tako da ti treba lađar ili splavar. Problem jeste nadoknada subotom ali nije niciji hir pa je čovjeku malo lakše.
djeco draga, ko ce to nadoknaditi - *e.b.a.c.e.t.e bivsem minstru Suljagicu majku u junu ...
https://www.facebook.com/pages/Ministre-idi-ti-subotom-u-skolu-MI-NECEMO/10150135299085640