Komentari (490)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NSRS JE NAJBOLJA EMISIJA I RIJALITI PA LJUDI MOJI NE ZNAM DAL DA NAVIJAM ZA SRBE STO SU ZA NATO IL OVE STO SU PROTIV NATA?
ja da sam znao prije da ima live prenos, to bi bilo obavezno stivo u mojoj kuci.. od danas samo to gledamo.. opusti se covjek
ne kupi fore od 'raje sa biroa'
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ja kad vidim ovog lukaca dodje mi da se poderem diplomu, bolje cu proci ko nacionalista i pripadnik neke stranke.. e drzavo
NATO border on the Drina river / NATO granica na rijeci Drini
Neka se kolju vreme je i bilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije govno vec se cuko posro
I jedan i drugi su majmuni, ništa slagao nije.
a što niko ne prenosi uživo prijave na birou za zapošljavanje
Malo su se delijice pošamarali medju sobom. Kakva predstava za sirotinju!
Malo su se delijice pošamarali medju sobom. Kakva predstava za sirotinju!
Ovo i jeste pravo lice tzv "skupštine" kantona r. šumska. Lukač se hvali da je učestvovao u genocidnoj zločinačkoj vojsci, da ima imalo obraza stidio bi se. Niko ih ozbiljno ne shvata, to je nivo bosanskih vlaha. Tačno je da je Dodik bolji od ovih koji ga kritikuju, jer se bavio švercom i bogaćenjem dok su drugi činili zločine.
To je onaj dio BiH koji funkcionise i koji je neupitan.
Tako je on radio 92 i 93 sa onim muslimanom
Ovaj Lukač ima pogled psihopate. Razumijem da su takvom profilu davali prostora u ratu kad je trebao neko ko je spreman ubijati komšije. Ne razumijem ko bi normalan dao odgovornu funkciju u miru ovakvom čovjeku? Tu niko ne može spavati mirno.
On se ''borio'''?! Protiv koga CIVILA u čogorima bez hljeba, gladnih, premlacivanih, silovanih ubijenih na mucki nacin? stanivukovic je za vas sve momak koji ima KICMU!
Nešto što je stvoreno na nesreći drugih je prokleto do 10 tog. Koljena
Sve ista govna samo nek se biju..
Udarajte se tako je. A ne narod da se radi vas udara
u normalnim zemljama za ovo ide ostavka
Mali je iz chetnicke famElije samo da znate