Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene bi ona moja kad se napije...i u sigurnoj kuci pronasla i prebila...
Odrastao sam u porodicnom nasilju ali Bogu hvala ja sam dobar otac i muz,a tako mi obostrano je...svakome zelim srecu...
Jedini lijek je grupica sposobnih, koji ce nakon prijave, posjetiti doticnog gospodina siledziju i kulturno mu na najljepsi nacin objasniti da to vise ne radi i da to nije lijepo. Po potrebi ponoviti postupak, za one koji teze shvataju. A posto smo pravna drzava, poostriti zakon i osigurati poseban tretman siledzijama i silovateljima.
Naravno, ako nista ne upali, metak nije skup.
Ja sam sretno razveden .
Prosjecan bosansko-hercegovacki muzjak se izvali na kauc, u desnoj ruci daljinski, lijevom ceshe jaja kroz trenerku: "Zeno, hocel' to vise? " i "Donesi_der jos!". Pa kad zena, sto ljuta, sto pala od umora, u spavacoj okrene ledja, on se nash'o u cudu: "Sto to, zeno?"
Nasilje u tradicionalnoj porodici? Nemoguće.
Glavni uzroci nasilja u porodici su mentalitet i neobrazovanost.
Kako to kuće mogu imat sve više posla.
Žene, čim vas partner jednom udari: pakuj te kofere i bježite! Čim je jednom opet će
Na zalost ti zlostavljaci se ponasaju kao zrtve i uopce ne vide problem u sebi vec u zeni. U drustvu se prikazuju kao potpuno druge osobe i svi u cudu..kako je on mogao to da uradi..to je nemoguce. Nema nista gore od ruzne rijeci i uvede, nepostivanja bracnog druga. Nadam se da ti isti nikada nece naci svoju srecu jer su nesposobni da traju u dvoje i da vole.
...kafane, nozevi, koride, teferici, nasilje nad zenama i djecom....tradicija Balkanskih noorooda...
Duznicko ropstvo, potrosacka zelja, krediti, skupa auta, stanovi, sve dolazi na naplatu, lazni zivoti izjedaju porodice, drustvene mreze dopinguju i dodatno prave probleme, bunt u ljudima raste i umjesto da izlive gnjeva i bijesa prenose na ulicu i usmjere protiv politike i vlasti oni to trpe, truju sebe i na kraju zlostavljaju svoje porodice. Ovo je sve plod sabura, trpljenja i straha koji politika stvorila uz ogromnu dozu mobinga i pritiska na covjeka koji vise nema slobodu
zvuci kao da ih opravdavas
Joj sto bi tim harambašama radio. Piz*a mu materna, nema muda da digne glas protiv korumpiranog društva, protiv vlasti koja ga krade i vuče za nos godinama, šefa koji ga jaše, ali ima frajer muda da se naloče ko pas i onda dodje da maltretira ženu i djecu. Jarane kad bi ga propustio kroz šake, koža mu nebi valjala 5 banki.
Kako neće biti naselje u porodici kad neznaš ko koga vara
A kad je mene moja bivsa zlostavljala zabijala nokte po meni to nije nasilje vjerovatno okarakterisano kao rastrojstvo🤔
kaze Biden na temu nasilja u porodici: 'we need to keep punching' to get it done