Komentari (452)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja ne suti i kad nema nasilja.
Zato sam se ja svoje i rijesio. Uvijek je nesto boli, samo jezik nikad.
@York Light 100`s ...svaka cast na komentaru,suknuo si ga supcima majstorski...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam tipa namlatio koji je tukao svoju djevojku. Nisam ih poznavao.kad sam njega posteno namlatio onda na mene napade njegova djevojka.pa budi tu sad pametan!?
Kod nas je to jos "porodicna stvar" i dok se ne pocnu siledzije sudski goniti i drustveno osudjivati tako ce i ostati.
Uzvišeni je Allah rekao: "Vaše žene su njive vaše. Vi svojim njivama prilazite kako hočete." (El-Bekara, 223) a "Allah sve zna i mudar je". (En Nur 58-59)
Himzo jednom davno poso nesto,al sam ga naspomenula na moja 4 mila brata!
Ja na svoju hanumu nikada...,ali bas nikada nisam ruku dig'o...,ja uvijek probleme sa njom rjesavam na demokratski nacin...,ja nju nogom roknem... ;-)
Najvise batina pokupe one emancipirane, koje govore da bi samo jednom to sebi dozvolile.
Zalosno je da se kod nas jos o fizickom nasilju raspravlja. U normalnom svijetu je to davno rijeseno i sad rjesavaju psihicki teror i ugnjetavanje sto je kod nas normalan dio ptsp terapije
Ma i zene su govna ponekad, al daleko od toga da ih treba tuc
...ne moze se dom zasnovati na nasilju i ocekivati da ostane kao bedem jak.... https://www.youtube.com/watch?v=jTRUt-WrOLs
1. faza je posesivnost, stalno zvanje, provjeravanje, slanje poruka, kontroliranje, zatim određivanje s kime će se družiti, gdje (ne)će ići, izoliravanje od bliskih ljudi, ponekad čak i od obitelji kako bi žrtva bila 100% samo u njegovoj kontroli, svi ne valjaju samo on valja i on bezuvjetno voli....svi koji bi mogli žrtvu upozoriti na to kakav je on su neprijatelji, i tako se dolazi do zadnje faze kad krene šaketanje jer je obukla nešto što se njemu ne sviđa, zakasnila pet minuta s posla i slično..ne mogu sve žene biti žrtve ovakvih bolesnika, jbga zato treba imati manjak samopoštovanja, a oni to nanjuše i iskoriste.
A ništa od toga nema sa ženske strane?
pa ima, ali ovdje je riječ o nasilju nad ženama, neće odmah udariti na prvom spoju, to traje, ali znakovi postoje i čim počnu s ovakvim gore glupostima treba bježati od budale jer može biti samo gori.
Svaka druga žena za petu il je samo svaka peta žena za drugu? Nema priče a nema ni nasilja bez priče o nasilju mišljenja!
imao sam vise trave nego kila, popio sam vise batina nego piva
ajde prije žene nisu imale izbora, nisu radile, nisu se imale gdje vratiti, ovisile o muževima, ali danas bez uvrede, ali većina sama bira biti žrtve. znači u 21.stolj. umjesto da odmah se postave čim počnu njihovi mlatimudani zanovijetati, najprije krene pljuvanje po tome kako se oblačiš, s kime se družiš, kako ovo, kako on, sve je to početak, normalan neće takve stvari govoriti, ali eto pokoravaju se istima i onda se čude kad ostanu same i kad ubije boga u njima,,ps, znam par primjera, još nemaju djece i imaju se gdje vratiti, ali ostaju s njima, kao da imaju onu zlatnu stvar,..
imaš pravo, što će selo reći, te iz sjebanih obitelji su jako malen postotak, iako se želi predstaviti kao da su većina, većina žrtava nasilja u vezama/braku su iz normalnih obitelji koje bi ih podržale i prihvatile nazad samo da one žele...
Nekad i sad, priča koja nema kraj Jedna cigara i samo jedan gram Mogao sam celu noć da provedem sam
With everything happening today You don't know whether you're coming or going But you think that you're on your way Life lined up on the mirror don't blow it
Ja sam mogao da budem diler, mogao da budem lopina Al' sam ost'o pošten, nisam post'o školovan Pa kao jedna prošlo je deset godina Sad sam isto puk'o kao cela rodbina Sreću sam pronašao al' je sreća providna Pa kroz nju se vidi tuga koja nas je pokrila
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
zene su se udarale uvijek, jos od prije nove ere, navikle su i evolvirale da primaju batine.
Ubojstvo u samoobrani je dozvoljeno.
salim se ja moreno, malo trolam, nikad u svom zivotu nisam udario zenu ali mene jest zena i nisam joj vratio
Ako slusa onda je ne treba udarat, ako ne slusa treba je izudarat, logicno
Treba udarat zenu al samo svoju, jer je zena licno vlasnistvo, ne treba npr udarat komsijinu zenu jer bi mogao doc u konflikt s komsijom, on neka udara svoju zenu a ti svoju jer zena je kao stvar vlasnistvo muskarca, moze se radit s njom sta hos.