Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veze zato sam ja za paketic sa ebay-a platio 4x veci porez tako da, sto je najvaznije, drzava nije na gubitku...
Sve same bljuvotine i tjera postenog insana na povracanje-fuuuj gadovi!
SDA mafija je odgovorna za ovo... Pa eto glupi seljak ce opet za njih glasat.
a evo cijena novog cherokija 2012 godina http://www.motortrend.com/cars/2012/jeep/grand_cherokee/pricing/
Grand cheroke special edition je najskuplji sa minimalnom miljazom iliti kilometrazom kosta brat bratu da ga proda nekih $16.000 zelembaca i ovdje neko lupa ko maxim po diviziji a evo vam cjenovnika pa se uvjeriti sami koliko je ovdje pretjerivanje otislo u krajnost... http://www.motortrend.com/cars/2004/jeep/grand_cherokee/pricing/
i ja bih isto radio da mogu da mogu, a vi koji kazete da ne bi na keljmendijevom mjestu samo lazete jer ste ljubomorni
Za “Grand Cherokee” uvezen na ime Besnika Keljmendija navedeno je da košta 24.765 KM,>>>> iako mu je vrijednost oko 150.000 KM???????????????? O Mamicu vam J E Be m pa otkuda izvlacite ove informacije??? koji 150,000 maraka ili 75.000 US ???? Sada vjerujem zasto se YU raspala i zasto treba svakih 50 godina da se tamanite izmedju sebe!!!
Cuj 150,000 KM za Dzipa Grand Cherokee, pa toliko nekosta ni Mercedes G Wagon sto je jedan od najskupljih dzipova u redovnoj proizvodnji.
Ok, pojedinci, znamo da Grand Cherokee ne kosta mnogo, ali je ovdje rijec (da li je tacno sto pise je ne znam) o blindiranom GC, koji naravno vise kosta no 20.000 USD.
Treba posebna dozvola? Ne znam za Bosnu, ali u normalnim drzavama svaka osoba koja ima novac i zeli platiti za high security vozilo moze ga i voziti.
Toni Soprano je za njega Ghandi.
covjek masina ,na sta je sve sposoban. ne sjedi za racunarom 20 sati dnevno i bleji u ekran k\'o prosjecan danasnji insan.covjek je maher ,vara i stvara :D
Joj Sejla kad izadjem kako cu te istarlahat
Jebi me Keljemendi
Normalno da nas boli k*** je*o te on vodi ga sebi
HAJDE BA STAJE,BOLI VAS HOCELI OBJAVITI GLEDAJTE SVOJA POSLA....SELAM BRACI IZ SANDZAKA I KOSOVA....
Znate kad ce ovo AVAZ da objavi? NIKAD!!! Radoncic ne objavljuje nista vezano za ovog krimosa...