Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COVJEK JE SVEGA OSLOBODJEN U HAGU. NE ZNAM STA GA PEGLATE. ONAJ ISTI SUD U KOJEM SU KOLJACI OSUDJENI.
Po Naseru pljuju podrumasi i oni koji su devedesetih napustili ovu zemlju. Svi oni koji su casno uzeli pusku da brane ovu drzavu treba da budu zasticeni od strane ove drzave. AKO SE BAVIO KAKVIM SUMNJIVIM RADNJAMA POSLIJE RATA, TU JE BOG ON CE DA MU SUDI, ALI TREBA NASE GENERALE I KOMADANTE STITIT, JER STA DA NIJE BILO TAKVIH I SLICNIH NJIMA KOJI SU DALI SVOJE ZIVOTE U ODBRANI. GLUPI NARODE, PODRZAVAJTE DANAS OVE BALIJE, ONE ISTE BALIJE KOJI SU U RATU GLEDALI SAMO SEBE I SVOJE, ONI KOJI SU IZ KABINETA BRANILI BOSNU, A NE ZNAJU STA ZNACI STAJAT NA LINIJI. Valjda ce mo nekad pameti doci.
Svi velicaju aliju, a gdje su ljudi sto su ostali invalidi i oni silni sto pogidose. I DANAS GLUPI BALIJA DODJE I PLJUJE PO COVJEKU KOJI JE BIO RATNI KOMADANT, DOPUSTAMO DA NAM NEKA TAMO AGRESORSKA NACIJA HAPSI NASE, UBJEDJUJU NAS DA JE KRIV, A MI SAMI SLUSAMO TE LAZI I POTVRDJUJEMO. SAMI IM SE SAGINJEMO. FUJ, FUJ, FUJ!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako cetnici cuce na klix-su.......mar cetalji Eno Nikolic vam se zabrino tjesite ga stacete ovdje...!
a sta cemo sa cetama koji drze 49% bih,sta cete sa ostaim kjafirima,svi zlocinsci treba da budu osudjeni,jesi siguran da je oric neduzan,kako j eon tebi heroj,tamoje nekom srbinu mladic heroj,dok se vi mrzite,zivot prodje pored vas
Izručiili nakon skrivanja tih istih 10+ god a mi nikog nismo isporučivali nasi su otišli sami u Hag, a to sto vise želite da mi isporučimo Srbiji naše ljude koji su ratovali na teritoriji BiH i koji po nacionalnosti nisu Srbi to jarane kad se bude Karadzicu i Mladicu sudilo u BiH onda cemo i mi vama poslat nase a do tada samo se brukate na medunarodnoj sceni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahaha kazm ja vama da je na iftaru kod mene u 20:38 a vi pucajte miinuse piceki smrdski smrdljivi
https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Tako je kuca casti...
Koja je ovo smjejurija pa neki dan hoda Naser niko nista ko da ga Bog nije ni dao , sad ode u Svicarsku i odjednom marice kolone ovo ono cudo helikopteri nisu i za mjesec ce isto.Al neka mi smo kratke pameti pa brzo zaboravimo.
Što će stare ATS cup felge na potpuno novom T6 ili 7 koji je već transporter aktuelan.... To nekome trebale originalne pa stavio ove od 100 KM?
NASER ORIC I ANTE GOTOVINA LIJEK ZA VELIKU smrdiju
Nasera Orica ce ispitati(amerikanci) u drzavnom tuzilastvu u vezi ubistva rahmetli komadanta Ramiza Delalica Cele,ovo sto pisu ratni zlocini je samo paravan za stvarne razloge,i kad vec pisete oslobodjen u Hagu od svega nije istina.Oslobodjen je jednog sela odnosno jednog perioda zlocina navodnog.
DodHik, njegova posla. Pokušao preko majkice "svrbije".
Prvo pustite neduznog covjeka, drugo on je heroj BiH sramotno je da se ovako tretira.
SVI SMO MI NASER ORIC
bilo bi lepo, da neko iz fedracije ,oda pocast ubijenim srpskim civilima,
Markomilovanov:hajde ti dodi i odaj pocast JAVNO u Visegradu,Rogatici.Cajnicu.Foci.Rudom.Zepi.ZvornikuSrebrenici.Prijedoru.Sanskom Mostu. I drugim gradovima i ja prvi i moji ukucani dolazim da odam pocast Srbima
iz demilitarizovane zone napado srpska sela,pre svega civile,skelani januar 93 godine,i kad je iscacko medveda,ostavio svoj goloruk narod,kobajagi nije mogao doci do srebrnice,da je hteo i smeo nista takvog heroja ne bi sprecilojo polse rata bavi se kriminalnim radnjama i i niko ga osudjuje
A svjedok tome je Miloje Kukumavčić iz jsela Kukumavčići kod Čačka.
Čemu "jake mjere sigurnosti" ?
Vucic na aparatima
Lakrdija.