Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naser je bio nas vojnik, bio u ratu, kako god, i koliko borio se je protiv srba, drzao pusku, ko je bio u ratu zna sta su prolazili, a isto tako posle rata, poceo se baviti kriminalom i nesto je kao "kum" italijanski, tako da i dobar je i ko mu jebe mater.
Jadni mali Oric! Junak kriminalac....
ako nije kriv nema cega da se boji...
sad kad se uspostavi da vam je tzv "heroj",obicni krimos..hahahha
Ma šaren bio i ostao. Lik najsličniji radončiču i delamustafiću.
Ako je kriv nek ide u zatvor.
NASER ORIĆ O DANIMA U HAGU: SRPSKI ZLOČINCI SU SE SLEDILI KADA SAM DOŠAO Petak, 10 Maj 2013 17:08 naser-oric-n copyMoj neprijatelj Momir Nikolić iz Bratunačke brigade Vojske RS-a, osuđen za genocid – peglao mi je košulje, a Miroslav Deronjić, glavni Karadžićev povjerenik za Podrinje, on je umro u zatvoru – prao mi je veš, ispričao je Naser Orić za krajiški portal Cazin.danas.com, otkrivajući detalje iz vremena robijanja u Hagu U Haagu sam se našao na istom spratu sa svojim najvećim neprijateljima, kazao je Naser Orić. - Odmah su se svi srpski zločinci sledili kad sam došao. Ja sam u startu postao autoritet i moja je bila glavna u zatvoru. Moj neprijatelj Momir Nikolić iz Bratunačke brigade Vojske RS-a, osuđen za genocid – peglao mi je košulje, a Miroslav Deronjić, glavni Karadžićev povjerenik za Podrinje, on je umro u zatvoru – prao mi je veš - kazao je Orić. - Jednom sam udario Gojka Jankovića, krvnika iz Foče, zato što je nasrnuo na Sefera Halilovića, prvog komandanta Armije Republike BiH. Nisam to mogao dozvoliti. Također, Jovica Stanišić, Miloševićev glavni obavještajac me jednom uvrijedio. Ustvari, pričao je uvredljivo o Božijem poslaniku Muhammedu, a.s., i ja sam ustao i rekao mu: „Slušaj ti majmune, nemoj da ti ja tu plastičnu guzicu razvalim skroz!“ Krenem na njega, a on pobjegne u spavaonu, tako da je tri dana bio u kućnom pritvoru, nije smio da izađe u zajedničku prostoriju. - rekoa je Orić i dodao: - Nakon nekoliko dana pošalje Momira Nikolića da mu oprostim. Izvinio se kasnije i kaže: „Pretjerao sam.“
iskreno baš me zaboli ovim kriminalcom....pogledaj samo ove krimose....sve to nesto ide u dzamiju, slikaju se po fejzbuku, dizu kaziprst na fotkama prema nebu, kao velicaju Boga, a sve pistolji za pasom, auta od 100.000 KM....i kaze oni su dobri...ko ga jebe da ce ostat u zatvoru, i onako je zasluzio to sa reketima koje je uzimao od 95- 2000 i neke....nema razlike izmedju njega, turkovica, i ostale bagre....nabijem ih sve na ***....kad u nasoj drzavi politicari stite kriminalce....budimir potpisuje mirsi svicarcu da izadje iz zatvora....cccc...i kaze moramo se mi borit protiv srba oni su nama neprijatelji,,....a nisam ti ja neprijatelj sto cu ti sutra uzet reket i zapalit objekat
TREBA GA KOD NAS UHAPSITI ZA REKETIRANJE UGOSTITELJA
koliko je ljudi ulaz za Bih-bjelorusija???
Nedaj se generale naš veliki...veziru bosanskog pašaluka, zvijezdo danice bosanskog preporoda, biseru bosanskog naroda. Nedaj se! Svi smo uz tebe! Ako te dušmani osude mi ćemo doći u Hag zajedno sa vojskom ISIL-a da te oslobodimo i zapalimo Hag! To leglo korupcije, razvrata i grijeha! Allah je uz nas i sa nama!
Takvi kao ti trebaju jest blato po avlijo
Velikosrpski lobi.
Šta god da je u pitanju ne kontam sta ima Durakovic s tim ?
A sta ima ljubav s' tim, kad te vise....ne jojimmmm
Na svakom covjeku se vidi da li je zlo, ovaj covjek je definitivno pun zla!
ne bis in idem načelo. ne može se dva puta suditi za isto djelo. hvala