Komentari (727)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemozes biti zlocinac kad neko vrsi agresiju a ti se branis pa makar ga ubio.
Čak su i troprstaški svjedoci potvrdili da nije kriv. Ohanite malo. I da ponovimo Vlasi su divljački i GENOCIDAN narod. Dodikistanska sirotinja na 183 KM penzije na aparatima
Generala Praljka su osudili, bez ikakvih dokaza, da je nesto naredio, da je naredio da netko bude ubijen.... Sa druge strane, oslobadjaju neipitnog zlocinca i koljaca Orica. A jos nitko nije odgovarao za nestale Hrvate iz Bugojna, za ritualna ubojstva Hrvata po Sredisnjoj Bosni, za odsjecanje glava........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A za kamatu
Joj lude zemlje, frajer je kriminalac ako ništa drugo, sada se ljudi svadjaju oko njega.
Legendo nikad nisi kriv bio jer samo si branio svoj narod i hvala ti za to
Optužnica je bila osuđena na propast sa samo jednim svjedokom kojeg je uzgred rečeno oprvgnuli svjedoci odbrane u tolikoj mjeri da je svjedok tuzilaštva mijenjao izjavu 17 puta. Srbi, ovdje Bošnjaci ni zehre nisu krivi, ovdje je krivo vaše budalasanje i neozbiljnost.
Naser Oric je moj koliko je i Ratko Mladic nekom normalnom i postenom Srbinu.
Sve smrad do smrada. Frakcije, i bivsi ucenici Uprave Drzavne Bezbjednosti.
Srbi bi voljeli bez dokaza da nekog osude. Dovoljno je sagledati stvari da u FBiH niti jedne masovne grobnice dok u rs-u na stotine. Temelji rs-a su masovne grobnice i protjerivanje.
Cijeli ovaj proces je jedan ocajnicki pokusaj izjednacavanja zrtve i agresora. Da je zapravo pravde, bilo bi potrebno pokrenuti istragu ko je uopste i zapocinjao ovaj sudski postupak, ako ne radi njegove uzaludnosti i vrijedjanja zrtava genocida, ono barem zbog rasipanja novaca poreskih obveznika na isti. Smrt fasizmu, sloboda narodu!
Naravno da ce biti i oslobođen , pa tko je očekivao da ce biti neki Bošnjak osuđen taj je bio u zabludi. Jer oni su "nevini" a to što su palili i razapinjali ljude u Grabovici, Bugojnu ili Križančevu selu radili je slučajno.
UZP Pljuuuc 🤮🤮🤮
@mijat0 podosta Bosnjaka je osudjeno sta pises gluposti jajaro, naravno da bi se nekoga osudilo za nesto potrebni su dokazi i da se dokaze krivica. Sta ti nije jasno?
Sa presuđenim genocidašima, AGRESORIMA i velikim mitomanima se ne ulazi u raspravu. Samo čujem bla bla bla a bla bla bla
Kadija te kudi, kadija ti sudi
KO JE LUD DA POŠTUJE VAŠ SUD?!
Čak su i troprstaši potvrdili da nije kriv. Ohanite malo. I da ponovimo Vlasi su divljački i GENOCIDAN narod.
Za nekoga je zlocinac (mada nikako ne mogu da dokazu), za nekoga je kriminalac (ne mogu da ga povezu sa kriminalom a mozda i ne smiju) a za mene je bio i ostao heroj!!!
Heroj i maneken, Naser Orić! Seri u usta Vlašinama smrdljivim, genocidnim!
Tvoj heroj koji je helikopterom pobegao kao sisa pred srpskom vojskom... Zbog njega je i bila odmazda u Srebrenici. Nemoj kmečati.
@Stepski.Vukk Vlahu pogani!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo sad Muhamede Besicu tetovaza naseg Nasera.Kad ono pseto moze nekog cetnickog vojvodu tetovirati mozes i ti Nasera.Gledaj kako samo ponosno hoda njihove vojvode ili su u pempasima ili se truju..
@Halkan da nisi možda vlah?
@atti.crate Hahahah odmah Vlah ako nije podrinjac cccc mamu vam hebem kleptomansko/izdajnicku Od vasih 10 1-2 su borci ostalo piccckice bili i ostali(vidi se po djeci podrinjaca koja obitavaju u Tuzli i Vogosci)