Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država Srbija protiv Orića ima još uvijek važeću potjernicu, a na osnovu koje je i priveden u Švicarskoj 2015. godine. S obzirom na potjernicu u zemlju koja je raspisala potjernicu - možete ući samo uz "blagoslov" obavještajnog sektora. Nema nikakve šanse da boravite u zemlji koja je "raspisla" potjernicu bez znanja vlasti ili njenog dijela.
S obzirom na izjave Save Janjića, jednog od lidera kosovskih srba za HRT4 - citiram:" U srbiji se priprema krvavi građanski rat ...". Može se i ova "posjeta" Nasera Orića smjestiti u sličan kontekst iako ne postoje informacije koje bi taj kontekst održale.
Miloševićev igrač.
Turski mujahideen oric ne smije napustit trokutistan jer bi ga neki Tarrant likvidirao odma.
On ide tamo preko Granice u krivolov, da lovi nesto sa dvije noge, Tudje je sladje!😀😀😀🍻🍺
@SumskaJagodica Mislis da jos moze,cisto sumnjam,star covjek
Otišo u lov
Boga pitaj kada se slikao i gdje
Za narod džamija i Srebrenica, za Nasera i Bakira milioni... sudbina gorka
Naser naučio fotošop, kažu Srbi. Ipak je napredan dečko
Je li ovo Naser na slici. Koja lutka od čojeka!
Opet lazi i propaganda kako vas nije sramota objavio sliku kao u restoranu u Uzicu a ja koliko znam voda olimpija ne postoji na trzistu Srbije ovo je sve velika propaganda cija i zasto ne znam al ne ide na dobro
Zar nije nedavno bio clanak kako ga Vucic zeli ubiti? Siguran sam da bi bilo jako tesko nekom profi snajperisti da mu skine glavu dok je u lovu.
On samo moze biti HEROIIII, nikad zlocin, branio svoju domovinu I svoj narod...
original muslimansko vehabijska faca,još da mu nogavice uslikaše
@tomislav2 Jajaste glave,tamne puti,retardirani pogled...drugim rjecima ustasha!!! Tomiceeee jel ti drago sto pripadas genocidnom plemenu...jel ti drago sto nosis Turske gene...jel ti drago sto si iz retardirano/umno poremecenog/bolesnog plemena
@tomislav2 Sta bi ti dzukelo jedna,lijepsi od tvojih frajera!!😂😂😂
"Originale taliban" , moze on, on je bio Slobin tjelohranitelj!
Ma zajebava ih a oni se pale hahaha
Sve kosovci koji su gurnuli ovu sirotnju i rat dobrici je trebao alija a arkanu naser da bi se sprovela največe pljačka na ovim prostorima .Rata nema jer je ovo posljedna faza upisivanja u grunt i katastar.