Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto prilike da nam turci izruce ovog sosona i pokazu svoje prijateljstvo.
Molim vas nemojte tako. Kao sto je pisalo u AVAZU Kelemendi je ugledni biznismen, a ne neki narko boss.
VRATIT CE SE NASER, PA CETE MU KAO I UVIJEK PUSITI K****
svi oni koji citaju ovaj tekst sto ste napisali o naser kelmendiju primjecuje da uopste niste informisani.on se ne nalazi na kosovo.to dokazuje da su sve policije regiona nesposobne i neinformisane.danas sve lezi na nestrucnim ljudima,ulizicama,uvlakacima,korumpiranima i prodanim dusama. jedan naser kelmendi je informisaniji,a time sto je pobjegao tik ispred akcije koja je izvela bosanska policija znaci da je opomenut od policijskih redova.treba da prodje dosta vremena da progovori pravna drzava. dosta ce vremena i godina proci da se to dogodi.sada je vrijeme nesposobnih.
\"Mi nemamo ni jedan, apsolutno ni jedan dokaz da je Keljmendi narkodiler, narkobos\", rekla je vrhovna državna tužiteljka Ranka Čarapić. :)))))))))))))))
Veću laž nisam odavno pročitao. Keljmendi ne smije provirit na Kosovo već od 2006. tada je za njim raspisana potjernica od strane policije Kosova. Njega krije samo jedan čovjek, Fahro.
\"uzurpirana srpska zemlja\" e sad ispade kelmendi fukara pa nema i mora da uzurpira :) fakat niste normalni...a taj adem jasari sto je ulica po njemu dobila ime bio je glavna faca u ratu i skoro u svakom gradu glavna ulica ima njegovo ime, e sad naser se skriva u glavnoj ulici koja je blokirana :) pa aj ako nemate novinarsko znanje ali barem imate logiku da razmisljate sta je sta :)
svi znaju gdje je al ga niko ne hapsi,,,ovdije nesto ne valja,ali fakat neko debelo laze....
...država stvorena bijelim prahom...
covjek se okupi s rodbinom da pojede baklavu,a oni odmah kazu okupljanje narko bosova,,jest narood zavidan hihihih
NEPISMENI STVOROVI KAZE SE ISTANBUL A NE ISTAMBUL
Svaka njemu cast, kad ih sve vrti oko malog prsta.. I Fahru i Zlatka i policiju ko zna koga sve.. Respect
Mislio sam na Celu...
Svi su znali ko je narucijo ubistvo,oni telefonski razgovori bili su dovoljni da se istraga usmjeri gdje treba ali pare cuda cine.SIPA je cekala da se on skloni na sigurno pa onda ga trazila.Gdje su njegovi pomagaci zasto ih ne apse i ispituju sve to mutno.....
ej ljudi nisam ja u Tursku ja sam na Kosova,pijem cigara i bas me briga sta vi pisete. zdravo
Da li me neko moze uvjeriti da sve ovo nije samo igra?Od toliko svjetskih agencija,policija tajnih sluzbi da se nije nasla ni jedna da posalje snajperistu i da se zavrsi posao ako je vec covjek na svim tim spiskovima opasnih likova?
Redžep Keljmendi, Šefket Keljmendi, Jusuf Keljmendi, Bećir Keljmendi, Valdet Keljmendi, Kastriot i Artan Keljmendi. Isto nindža kornjačeeeee