Policijski izvori za FTV
39
Naser Keljmendi nalazi se u Peći
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je biser ovaj naš ministar sigurnosti, kaže on: \"Nećemo reći gdje se nalazi da ne bi saznao da mi znamo gdje se nalazi\".
keljmendi j**** sestru u cmar siptarski mars iz sarajeva olosu jedan!!!!!!!!
Hajde Keljemndi prodaji drogu svojima na Kosovu
PROVJERITE DA NIJE U NJMACKOJ! DA NE RADI TAMO KAO MATICAR ? Pa sta je SDA cekao sve ove godine da ga hapsi i sad kad gube izbore hem sto su Dodiku dali guzice sad jos i svoje drugove hapse...
nema gore pozicije u svijetu , od one u kojoj se vi bosanci i hercegovci nalazite..ne zaboravite da sa novokomponovanim -a nista ne bi trebali imati, bilo religijskim, socijalno-politickim, ekonomskim, kulturoloskim ili bilo kojim drugim.. zbog ovoga vas i mrze, ali samo zato i tako mozete opstati.. kao svoji i jedinstveni..
Potvrda onog sto sam odmah i napisao na onom prvom clanku gdje je objavljeno da je pobjegao (btw, uopste nije pobjegao nego je kulturno otisao k\'o gospodin), da lik uopste nije u Crnoj Gori kako su nasi pacenici tvrdili nego na Kosovu. Zdrav razum govori da ce biti mnogo sigurniji medju svojima nego medju djeticima. A ako ga pokusaju tu uhvatiti, a ne vidim ko bi to uopste pokusao, preci ce granicu sa Albanijom. Nego vi hapsite one koji su mu omogucili da se baskari po Bosni i radi tu sta hoce, to je mnogo vaznije od jednog Keljmendija.
@Fahro Odličan i he8eno duhovit komentar! Inače mislim da će BiH svanuti kada Radon bude u zatvoru. Ako vam je bitno poštovanje iz srbije - kad ga uhapsite, tad ćemo vas poštovati. Ne zaboravite da Srbija već godinama nema mafijaškog bosa. Deceniju i po smo bili država u kojoj je kriminal carevao - kad smo se od 2003 pa na ovamo počeli rešavati tog mulja, mnogo se lepše osecamo.
Kao ministar sigurnosti ja sam se dobro osigurao i spreman sam da nastavim vrsiti svoju funkciju sa neimenovane lokacije izvan Bosne. Tako ce Bosna zadrzati ministra, a ja svoju sigurnost.
Mozete li se opismeniti nekako, na primjer da se upisete u osnovnu skolu. Ne kaze se \"Naser Keljmendi nalazi se u Peći\". nego \"Naser Keljmendi se nalazi u Peći\", recimo.
Lagano posto ga nema idealna sansa za policiju i Tuzilastvo kantona da mu zaplijeni svu imovinu i da da sve pare u narodnu kuhinju od ovog kriminalca.
Jao glupog poteza federalne, fuj. Sto je bio u Peci, bio je.
Keljmendi ba jest ti malo davanje u paketima oca mi ne mogu ni slim srolat
Pogle mu njuske isti onaj lik iz SOpranosa Pusi Bonpasiero
prvi dio slavenskikomlex superiornosti prema albancima ne pije vise vode to je otislo u smece zajedno sa milosom. v
administartoru sto ne popustcas ba pa nije ti valjda milica sestra
Svaki portal objavio vijest da je uhapsen Anes Sadikovic I da je bio u talu s Kemom Causevicem, samo na avaz.ba nema in rijeci o tom! Na avazovoj stranici glavne vijesti iz britanije, irana, amerike.... Kome nije jasno nek se rani!
pa super ako se tamo nalazi nek dodje u BiH da ga uhapsimo i to je to