Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Et\' neka ti priznas djeda mraza, rahmetli Alija nije hahahaha nasmija me pravo... no 25.novembar je itekako priznat. A ovaj kako ti kazes \"hodžica\" je čovjek i pol ;) kad budes njegov nivo javi se i komentarisi, pisi blog, ma kaj god \'oćeš...haj vozdra!
BBBBBEZVEZE
ja bum povracal od ovog
Bosna i Hercegovina nije dobila drzavnost u Mrkonjic Gradu jer nisu ucestvovali stvarni predstavnici Srba i Hrvata. Naime komunisti Srbi i Hrvati su prisustvovali sjednici a to ne znaci da su predstavljali svoje narode. Drugo: Republika Srpska je svoju Drzavnost izvojevala na bojnom polju i to su svjetske sile priznale. Vi sa tim nemate nista i zao mi je da vas obavjestim ali bi nemozete da ponistite Drzavnost Republike Srpske.
weeee ti njega uciti kak se pise pffffffff nasmija me...posluzi se malo pravopisom pa ces vidjeti da moze i bez te crtice hahahaha smijesno!
Mi iz 5 Korpusa koji smo zaustavljeni nadomak Banjaluke bi voljeli da laktaski traktorista povede RS u tzv.samostalnost.Tad bi imali legitimitet da nastavimo tamo gdje smo stali, da oslobodimo u potpunosti svoju domovinu od svih njenih neprijatelja!
U pravu si zasto da mi bosanci svih vjera i nevjera koji smatramo BiH svojom domovinom zivimo sa vama u B.Luci,Gradisci,Prijedoru ;Podrinju ako vi nezelite biti bosanci nego se posrbiti. Kad vec dijelimo da dijelimo sve. Pa samo gradovi Banjaluka,Prijedor i Gradiska (stari grad i centar)vecinom su u katastarskom vlasnistvu bosanaca katolika i muslimana
\"DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE\" zaboravio si rec bRez entiteta ;) Kao sto rece gospodin sa slike :D \"Kao da su RS i FBiH\"Dobrotvor“, \"Merhamet“ ili \"Caritas“, pa su oni udjelili Bosni i Hercegovini \"dio svoje državotvornosti“.Državotvornost mogu imati samo države, a nikako entiteti.\"
Mrkonjić-Grad piše se ovako, deklinira se samo Grad. Nepismen si, Šepiću, nažalost!
Žalosno je što i neki bošnjački političari koriste termin \"ZAJEDNIČKE INSTITUCIJE! To je retorska izvedenica laktaškog traktoriste koji gura sintagmu da je BiH ZAJEDNICA dvaju entiteta pa su eto institucije BiH kao ZAJEDNIČKE INSTITUCIJE. NE POSTOJE ZAJEDNIČKE INSTITUCIJE već postoje DRŽAVNE INSTITUCIJE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE!
Sepicu dr\'ž se ti postekije i mani politike nemoj izmisljat toplu vodu !
Sloba Vožd, Slobo-slobodo, onaj što je ko pašče zakopan u ćošku avlije pokoj mu duši, otrovali ga belosvetski moćnici,,,,
Koji Sloba?
ovo je sve istina što Zdravko priča ja sam gledao kad je Sloba to objašnjavao svojim trovačima.
@Naivni...Bas si naivan ...Neznam kakve veze pravoslavaci sovim i ovako nepodnosim relijigije uopste ...Jugoslaviji su srusili oni koji su izasli i glasali za nezavisnost od Jugoslavije i time je srusili..Kao sto se secas Srbi u Bosni su imali referendum i odlucili su da ostanu u Jugoalsviji sa svim ostalim narodima al posto niste hteli da zivimo zajedno ne ocekujes valjda sad i Bosni da zivimo zajedno kad sami niste to hteli ...O CG bolje da ne pricam jer je to curkus drzava ..Crnogorci i Srbi su bili vecinski za Zajednicku drzavu ..al su ovi novi Crnogorci uspeli da skupe glasove svih ostalih i jos zabarnili 200 hiljada Drzavljanima CG koji su zivlei u Srbiji sa CG licnim karatma da glasaju ...al dobro valjda se slazemo da CG i nije drzava u pravom smislu te reci ...Zakljucak ako svi vi niste hteli da zivite sa Srbima u Jugoslaviji zasto onda sad i mi Hrvati moramo da zivimo sa vama ako to ne zelimo u Bosni potpuno isti slucaj .
VALA SI PRECERO S PLITKOCOM, HAJ PRVI TEKST, OVAJ JOS GORI. STA TI MAJKE TI PREDSTAVLJAS OVDJE, VIDI SE DA NISI PROCITAO KNJIGU VISE OD ONE ZA LEKTIRU, AKO I TU NISI PREPISAO