Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Da bi mogao nekome oprostiti, prvo trebaš da na njemu vidiš da se pokajao!!!! Kakav oprost četaljima, kakav oprost dodiku koji obećava pokušaj separatizma, kakav oprost govedarici koji obećava da če ličiti na karađiča mrtvog u hagu!!!! Kakav oprost čoviću koji obećava treći!! Da li ste vi normalni?!? I još hodate po gradovima gdje su većinski bošnjaci i to pričate! Idi bagro u grude i u bluku pa pričaj tako! Tamo vas nema ni na mapi!
Predrag je srbin dok su Damir, Jasmin i Nermin bosanci. E moji naivni bilmezi. Nikad doci pameti. a nije proslo ni 30 godina od genocida.
Nema srbine Peđa pomirenja, zajedništva, a bratstva nikako sve dok postoji nakaradna izdrkotina Rs nastala na genocidima i zločinima protiv čovječnosti......na toj kuroslavljem okupiranoj teritoriji BiH su hiljade masovnih grobnica punih Bošnjačkih kostiju....idi u istočnu i sjeverozapadnu kuroslavljem okupiranu teritoriju BiH - izdrkotinu Rs pa to reci....lako je po Tuzli laprdat...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@at3ist Ma jašta...opet bratstvo i jedinstvo, pa onda opet genocid nad Bošnjacima kao i 1941-1945 i 1992-1995.......nema zajedničkog života dok se genocidna nakaradna izdrkotina Rs ne iskorijeni iz BiH i dok se ne priznaju genocidi i zločini protiv čovječnosti počinjeni nad Bošnjacima.....srbi i hrvati ni gram ne razmišljaju o ovome što srpskohrvatska antibošnjačka Naša stranka predlaže, a nit se dotična stranka bazira na srpske i hrvatske glasače
Poziv na oprost, zajedništvo, bratsvo Bošnjacima muslimanima nije potrebno upućivati. Taj poziv gospodo trebate uputiti u npr Višegradu i Vlasenici, i Posušju i Ljubuškom pa da vidimo kakav odziv ćete imati.
@@la zaboravio si Maoču, Bočinju ili npr cijeli TK gdje od 35 poslanika u skupštini ima 34 Bošnjaka i jedan Srbin
@Roentgen79 A ko je kriv za tog jednog srbina?
"Oprost, zajedništvo i bratstvo u različitosti" - kako ovo dobro i lijepo zvuci, ljudi dragi!!! Gotovo da sam izgubio nadu da cu ikada vise u javnom eteru cuti i vidjeti ovakve izborne parole! Bravo!!!
slazem se....ali sta nam rade godinama sa obecanjima....bojim se povjerovati
@ogledalce Eh, moje ogledalce… dobro bi bilo da sami sebe zapitamo sta to godinama mi radimo sami sebi jer zdrav razum ukazuje na kojekakve anomalije u nasem drustvu i na politickoj sceni, ali nas ipak svaki put iznova uhvate na istu zamku… Znam to jer su i mene svaki put uhvatili i doista nemam vise ni zivaca, a ni strpljenja gledati u jos jednom ciklusu isti rusvaj, isti nered i isto beznadje koje mi ubija i dusu i tijelo u tolikoj mjeri da mi se gadi i TV/ radio i internet i sve ostalo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to mi se dzasvi.......ako je vjerovati
Najveći srpski genocidni zločinci, a ima ih na hiljade su bili djeca u najvećem jeku bratstva i jedinstva 60tih i 70tih......kad su oni u bratstvu i jedinstvu naučeni da budu zločinci, možeš zamislit srpkinjo u šta današnja srpska djeca izrastaju.....zato ti srpkinjo prizivaš bratstvo i jedinstvo......Bošnjacima da budu za BiJ nikad nije trebalo govoriti, jer Bošnjaci su se borili za svačiju a ničiju BiH......Naša stranka je srpskohrvatska antibošnjačka stranka
gori si od proljeva...idi ba lijeci se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"a to je pozivati Bosance i Hercegovce na pomirenje, na oprost, na zajedništvo, na bratstvo u različitosti", a nikad se ne pozivaju oni drugi, uvijek naivni Bosanci i Hercegovci (Bošnjaci izgubljeni u prostoru i vremenu)
@realno Nije tocno! Nisam ni Bosanac, a ni Bosnjak, ali osjetio sam se pozvanim i prepoznao sam plemenitost ideje koju podrzavam! Pozdrav od Hrvata, pardon - za tebe i tebi slicne - pozdrav od "skutora, kamenjarca, ustase, Latina" ili kako li nas sve vec bezobrazno mjesecima i godinama nazivate. Ali, svejedno, biram oprost, oprastam i trazim oprost jer mi je stalo da sacuvamo dostojanstvo covjeka i dostojanstvo zivota uopce u ovoj napacenoj i politicki slomljenoj i izmrcvarenoj zemlji!
Nigdje zastave države Bosne i Hercegovine :D
Kad će otići u Miliće, Kotor Varoš, Posušje, Grude i sl. i da kaže Bosanci i Hercegovci? Kad će se zalagati za priznavanje bosanskog jezika na teritoriji cijele BiH? Kad će javno osuditi genocid nad Bošnjacima?