Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel meLvino sunce ogrijat kasabu banovici sa onom plavom sto zavija da je i ne razumijes sta govori.
NASA STRANKA podanicka, glasaju za ljude sa crne liste, idu na noge dodiku i covicu a kleli se da nece sa nacionalnim strankama.
Da je narod pametan kao što nije sve bi vas trebalo rastjerati i većinu i manjinu. Postali ste svrha sami sebi
Bego vam je problem a ne Mandic. Mandica ste pustili niz vodu. Jel se Čudicka odrekla imuniteta.
Usitnjavanje cjeline u manje dijelove nastavlja se nesmanjenom žestinom, nakom načelnika općina možemo očekivati da se lokalni šerifi počnu pojavljivati na nivou mjesnih zajednica...
Iduće izbore u Banja Luku po glasove.
De se vi iz Naše stranke izjasnite već jednom kada je dobro mijenjati dresove, iz stranke u stranku preći- izaći- ući a kada ne???
Federacija gori, a Nerko se češlja.
Abdić* nije Avdić…