Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleda goluba, kao da nije nikom poznato da ti samo rep viri iz SDA ... lopovi, kako vas nije stid šta činite napaćenom narodu... Stoka neotesana.
Apsolutno se slazem i podrzavam da se uradi nezavisna revizija poslovanja Grada Bihaca. Samo, isto tako, treba napraviti nezavisnu reviziju Nase stranke, kako bi clanovi saznali da je Dennis Gratz (papak) dok je bio predsjednik imao platu od stranke preko 3.000KM, a o tome nije nista rekao clanstvu.
Ja mislim da prije toga treba tražiti da SIPA ispita okolnosti pod kojima je donesen Zakon o radu i ulogu dotičnog gospodina u tom procesu, jer je javna tajna da je iz ruke u ruku, a za dizanje ruke predato 200.000 KM. U tom slučaju je vidljivo da riba uvijek smrdi od glave, a da se marginalci poput Galijaševića ogrebu tek za ostatke koje im ostave Kojović i Gratz ili da kažem Gracić i ostali parlamentarci koji svoje "mišljenje" iznose samo za javnost, a svoje "glasanje" skupo naplate.
kako si povezao dva grada i dvije stranke?
Nema potrebe..imao je gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević i dobrih projekata...tako bar vele, inace mu dobri prijatelji, iz stranke...
hapsit sve pljackase drzave a ima ih svaka opstina i oduzet im kriminalne imovine tu ih najvise boli