Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Širokobriježani braća Kvesići i Martinac iz Čitluka danas su osvojili zlatne medalje na EP u karateu. No, to u graDŽanskim medijima nije vijest, jer akteri nisu probosanski graDŽani. I Enes Garibović je s njima osvojio zlato, ali ni on nije graDŽanima po volji.
Fuj pacov jedan
To ne napaljuje narod jedne na druge, tako da je nebitno ;)
Širokobriježani braća Kvesići i Martinac iz Čitluka danas su osvojili zlatne medalje na EP u karateu. No, to u graDŽanskim medijima nije vijest, jer akteri nisu probosanski graDŽani. I Enes Garibović je s njima osvojio zlato, ali ni on nije graDŽanima po volji.
Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
Radman se ponaša kao okupator u BiH.
Čuj kojovića i on pokušava da od fotografa postane patriota možda čak i heroj bog te mazno ...
Ma to su pritisci, nakon onog njihvog nonpapera, koji je bio fijasko.
Seru I ovi iz vaše stranke. Možete i sami napisati, ili ih brine da im se Covke ne naljutio, ipak su mu poklonili Mostar
Naša stranka pod pritiskom SDA-DF-SDP klana pokušava dokazati svoje probošnjaštvo i klizi ka gubitku i ovo mall hrvatskih glasova. Za njih je to čak i dobro jer im se više neće potkrasti Hrvat izabran hrvatskim glasovima, kao što je to Boška Ćavar, tako da su sigurni :-)
moje drage bosnje, zar ne vidite da vas niko ne benda ni dva posto, ostaje vam da samo jezikate sto u biti i jedino znate.
Pozdrav Hrvatskoj braći u Herceg -Bosni i dobre želje i predsjedniku Republike Srpske gospodinu Dodiku.
Opasni su ovi unionisti . Svih 1.2 milijuna u Republici Hrvatsko-Muslimanska (KON)Federacija
ma bager i poravnaj to sto su sazidali, a ovog oostashu proglasiti nepozeljnim u BiH
Gdje ste ovoga krezavog štakora nahvatali??
Ružan, glup i nevaspitan. Šta mislite koga predstavlja? Nije teško pogoditi
Bisrea je ženskog orda ;)
ovi iz nase stranke krenuli kao sda, saopstenjima da brane drzavu...samo sta je ko rekao, na svaku reakcija neka i neko saopstenje...ima dosta realnih problema da se fokusirate, jos niste prerasli kanton sarajevo ...
U Zagrebu ga zovu Plenkijevo spadalo. Ha ha ha ha
Ala je gadan. Moje je gov. no ljepše od njega
Pogrešna adresa. Tužilaštvo i sipa bi trebali procesuirati one koji su ga ugostili