Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nas je unazadila za sto godina..minimum
"MI" smo krivi npr OPCINA KONJIC IMA OKO 22 000+ GLASACA, NIJE IZASLO OKO 10 000, a SDA je pomela sve sa 4000+ glasova što znači da 2,5x su JAČI ONI KOJI NISU GLASALI ZA PROMJENU. I SAD NEMOJ DA KUKATE TAKO JE 90% OPCINA.
@edisss To apsulutno ne opravdava činjenicu, da nedostaje 20% s spiska znaci da opet 8000 nije izaslo sto je 2x SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zacudjeni smo i pomalo iznenadjeni. Gdje bi oni to?!
"MI" smo krivi npr: OPCINA KONJIC ima oko: 22 000+ GLASACA, NIJE izašlo oko:10 000, a SDA je POMELA sve sa 4000+ glasova što znači da 2,5x su JAČI ONI KOJI NISU GLASALI ZA PROMJENU. Saa nema kukanja TAKO JE 90% OPCINA.
Ko je ta karo(lina) kara(čić) čuj dobila mandat u DF, prešla u SDA i pravo za predsjednicu pa Šuhra je časna sestra za nju.
Znači, trojanskoj kobila našla osunećenog trojanskog konja.
predsjedavajući po odluci većine ima plaću od 3.200 KM, a zamjenici predsjedavajućeg po 3.060 KM. To im malo pa još i paušal sram da ih bude kako ih Boga nije strah. Muliću malo što sa bratom i ostalim rođacima drže u centru grada dva parkinga i još mu treba paušal.Memo ubleha od slikara ko ga izabra gori je od njega samog sve u svemu jad i bijeda.Ova preli voda nije ni za komentara MRS bando.
A Gdja. Karačić prodana dušica, neobrazovana , kojoj je samo ostalo u životu da se bavi politikom, ooo kuda mi idemo....
SDA i Radoncicevi strumfovi. Neposteno je Fahrudina izostavljati u svim ovim rabotama.
...kroz sve ovo provuče se zanimljiva informacija o kojoj nisam imao pojma: zamjenik predsjedavajuće je Sulejman Haljevac. Memo? Slika? Reality budala? O Bože...i mi se našli komentarisati Trump-a i amerikance :)
Nema dalje potrefio si komenta ..svaka čast...
iebem im općinu bitniju od 10 drugih
izjebo bih je samo to mogu reci
Dok SDA samo brine o svojim platama, dabog da im za ljekova trebalo, Dodo i onaj drugi smrad razjebavaju drzavu..
Samo vi glasajte za vaše........Plata nema,penzije male a neko paušal i platu u džep..........tužno i žalosno.
Nije bitno koja je stranka na vlasti. Treba donijeti zakone koji onemogućavaju ovakve pojave. Ne može se glasati negdje ovako, negdje onako. To je čisti voluntarizam. Takođe, potrebna je veća transparentnost i učešće građana u lokalnoj samoupravi. U Opširni Centar je to uvijek nedostajalo (eto, kao urbani epicentar 😜). Uvijek je bilo nemoguće doći do načelnika i vijećnika. Web stranica je ubleha, komunikacija lažna.
SDA jedan komplex nadoknađuje drugim. Mali natalitet a puni džepovi para.
Žvaljo Memo tri milje krema plaćen?!
Završili izbori, odjednom nema više referenduma, nacionalne ugroženosti, sukoba naroda. Ali čim se približe izbori eto sukoba, eto referenduma, eto nacionalne ugroženosti - i narod opet glup. NAROD JEDNOSTAVNO ZAGLUPLJEN I OPET ĆE GLASAT NA LEZIHLJEBOVIĆE.
istina ......odjednom niko ne palamuda o jeziku, pismu, nazivu skola, pa ni burke nema, ni nikaba, ni cetnika, vitalnih nacionalnih interesa, sada su bitne plate i naknade i pausali.........
@drinsky1serbico a sada cuvaju za slijedecu !
Pa sami smo sebi krivi. Jer zaboga ko ce stajati u redu za glasanje, moj glas nista ne mijenja, hebo izbore kao da ce se sta promijeniti....