{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Naša stranka proslavlja četiri godine postojanja

F
5.4.2012. u 15:47
1
2
Naša stranka proslavlja četiri godine postojanja
1
Naša stranka proslavlja četiri godine postojanja
Na današnji dan, 5. aprila 2008. godine u Sarajevu je osnovana Naša stranka.
Tokom četiri godine stranka je, navedeno je u saopćenju za javnost Naše stranke, doživjela stanovite promjene, ponajprije u organizaciono-rukovodstvenom smislu, ali u smislu osnovne ideje, one zbog koje je i nastala, stranka je i dalje jednaka sebi.

" Od osnivanja do danas njezin identitet je ostao presudno određen idejama socio-liberalizma, multietničnosti i borbe protiv dominacije nacionalnih stranaka i ideologija", stoji u saopćenju.

Cilj stranke je bolja BiH, a ovih dana se i uveliko priprema za oktobarske lokalne izbore. Politička rješenja koja će biti predstavljena u idućem periodu imaju za cilj korjenite preobražaje statusa lokalnih zajednica.

"Ovo je projekt koji ima za cilj da progresivnim politikama socijalno-liberalnog karaktera promijeni društveno-politički kurs i vrati dostojanstven život običnom čovjeku u BiH", navedeno je u saopćenju.

Naša stranka je zahvalna svima koji su je podržavali u prethodne četiri godine, stoji u saopćenju koje je potpisao predsjednik Naše stranke Dennis Gratz.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: