Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stranka koja uspije smanjiti namete privrednicima i radnicima e za tu stranku treba glasati
Hajte malo sirite se
Brzo se svi uclanite u Nasu LBGT stranku, kako bi pomogli da Pedja Kojovic i Sabina Cudic ostanu zastupnici i na dobrim platama, jer inace sta bi radili. To je najveca klijentelisticka stranka koja postoji u politickom svemiru, u cjelosti zasnovana na dvije rijeci: daj meni. Klijentelizam je valjda ta proevropska platforma.
Naredna stanica su ako Bog da Grude,Lištica i Livno...malo kasnije Prijedor,Bijeljina i Zvornik....JE LI TAKO ????
Evo mostarskim bošnjacima stranke..
Salonska stranka cija je svrha postojanja da se vec situirana djeca ljudi koji su se na sumnjiv nacin obogatili igraju ljevicara i politickih aktivista kako bi mogli svrsavati na svoju urbanost, kosmopolitanizam i osvjescenost. Ne od mene.
@xyzq Kako samo osjetih u kostima da si budala iz Nase stranke.
@xyzq Sabina Cudic cija se borba za ljudska prava vodi na FB i koja u zivotu nije podigla ista teze od zlatne kasike s kojom se rodila, Denis (Muhamed) Grac (Gracic) ciji je najvisi politicki cilj zalaganje za zbrinjavanje vec zbrinutih kerova dok beskucnici na Bozic umiru u pozarima u sklepanim sklonistima, Predrag cija je jedina zasluga sto je Srbin koji nije separatista... Cijelo vodjstvo vam je smijurija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podržavam razvoj svih građanskih stranaka, a favorit mi je SDP.
ma naravno vama poganim balijama iz SDA odgovaraju usnili babuni iz SDPa , a lopovi brate ko i vi
@SikeSake Jeebem i tebe i SDA.
Fokus je vjecita opozicija, surovanje sa SDA i sisanje budzeta bez ikakve odgovornosti...
fokus pred izbore !
Imali su mali briefing!
@asad.tutun sitni :)