Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, Muhamed bi za premijera! Za ekspertsku vladu treba raspisati oštar konkurs na koji nebi bilo uticaja ni lidera ni liderčića poput tebe. Drži se gluposti oko pasa i mačaka, dalje nemožeš da dobaciš.
Ne znam kome šta znači ta Naša stranka? Hajd, imaju neko članstvo, ali samo u Sadaka Cityju i gdjegdje u Sadakistanu, al šta lupetaju o Federaciji? Eno im vaših 24 posto i nek tamo predlažu šta hoće.
PA STA CE EKSPERTNA VLADA kad je i ova NESPOSOBNA i NEFUNKCIONALNA , samo bi vise trosili pare iz budzeta FBIH-e ! SDP i lagumdzija je najvece zlo sa genocidnom tvorevinom ! IGRA SE LAGUMDZIJA DRZAVOM ko da je samo SAHOVSKA fiktivna igra, i BAGER ima vise patriotizma, logike i ljubavi za drzavu i gradjane od lagumdzije !
pa bez vašeg peđe kojovića ne bi ni izabrali vladu ks
ne seri, mamalze jedan, jer i vi igrate kako SDA svira...sad će i vama i SDA kraj, kada vas novi blok okupljen oko Komšića i drugih pometu za sva vremena...
Pa da nam Radeljaš, vas koalicioni partner u KS bude ministar zdravlja?! Super prijedlog, perfidni "elitisti"!
glupog prijedloga pa ovako se nemogu dogovoriti
pa nasa stranka je koalicioni partner sda u opcini centar, novo sarajevo... mozda ce ns uci sa sda i u vlast na nivou federacije. vidim kojovic iz ns se slaze sa zukicem iz sda da se nastavi blokada izbora sudaca ustavnog suda federacije.
Kakvi su to u nas experti, ko su ti ljudi, gdje oni žive. Koja bi njih parlamentarna većina podržala, (ako postoje) po kojem programu itd. Stvarno ljudi nešto moraju obrazložiti inače je to zadnja glupost Naša stranka (mada ima nekad dobrih prijedloga) za svaki svoj prijedlog dobije 10 puta više medijskog prostora nego, druge stranke koje imaju 10 puta više glasova.
PA VI STE IZ NS U KOALICIJI SA SDA! NEMOJTE NAM VRIJEDJATI INETELIGENCIJU. I KAO FOL SE ZALAZETE ZA MLADE A BIRATE SA SDA U OPCINI CENTAR SVOJE CLANOVE-PENZIONERE NA CELNA MJESTA.
možda onaj đuturum Finci da bude premijer, da ga malo poguramo finansijski