Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ehehehhe . smijesi se lagana vlast u kojoj ne snose nikakvu odgovornost i krivicu .. ali odgovara im to sve ... NS rak rana Sdp . Bolje da sad budu opozicija jer vlast nece moci napraviti nikako...
Zeleni rotvajleri, dobermani i pitbulovi se odmah upali kad je NS u pitanju ili ako se u SDP-u prozivaju njihovi ubačeni agenti.
Jb koji moroni
Stranka za BiH je jasno rekla da ima sporozum sa SDA, sad da nam objasni ovaj sluga Srbije, kako će formirati vlast 😁
@Hari75 Ako je ko sluga srbijanske politke, onda je to SDA. Pa KOS je postavio Aliju za "preCjednika". Nije ga narod izabrao.
Bravo Radio Gracanica
Iz koje ste vi stranke? Iz naše stranke. A ko ste to vi ? Pa mi smo naši. A niste njihovi ? Ne, naši smo jer je i stranka naša. A koja je onda njihova? Oni imaju više stranki. A ko su oni? Pa oni su njihovi.
Stranka Elmedina Konakovica u Kantonu Sarajevo, proizasla iz SDA, nije etnonacionalna stranka. PDA u Tuzlanskom Kantonu, takodje proizasla iz SDA, jeste etnonacionalna stranka. Bijedic je ovdje po meni upravu. TK je SDP-u donio 40% ukupnog broja glasova. U KS su tek cetvrti i njima je dopustena koalicija sa strankom proizaslom iz SDA.