Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi rade dobar posao, ponasaju se civilizovano i trebaju biti primjer svima na politickoj sceni. Ne moze se preko noci popravit sto se rusilo decenijama. A i stizu vec polako rezultati, jos koja godina i sire mase ce razumjeti o cemu se radi i pocrt glasati pametnije sirom cijele zemlje.
Bravo Nasa Stranka, jedina svijetla tacka u ovoj sumornoj bosanskoj politickoj svakodnevnici, preporodili su Sarajevo!
Ma ajdeeee!Kakvi su ovo ublehashiii.Pa vecinu poslova i projekata rade ministri SDPa a oni se samo hvale i selfijaju.Demagoziii ni Vučić im nije ravan!!!!
НЕМА НИШТА МУЛТИ-КУЛТИ МОШЊЕ ОД ЗАЈЕДНОЧКЕ ДРЖАВЕ И ОД ЗАПАДНИХ САВЕЗНИКА, ЋЕРАЋЕМО СЕ, ВИДИМ ПРПА ЗБОГ С-400, АХИХИХИХИ...
@raajvosaa1946 Kakve vi u RSu imate veze s tim S-400? Uvijek ste se samo tudjim perjem znali kititi, a na terenu simoastvo, bijeda i beznadje :)
Srpska je Srbija, samo ti jos spavas, vidjeces jos malo.
Ma hAJDE molim vas,ublehasi prodavaci magle !
J..... je Bosnje multi kulti po kozna koi put pa da vidimo i ovaj put izhod .
A jake stranke.... jel ovo stranka iz serije Lud, zbunjen, normalan?!
Nasa stranka je interesna grupa nekoliko pojedinaca koji su sebi obezbjedili dobre plate narednih nekoliko godina. Inace, jako blijedo politicko izdanje, bez ideja , konstruktivnih rjesenja, a najopasnije od svega sto se pokusavaju igrati karakterom rata u Sarajevu.
@emirdedy a na koji način, kada, kako su se igrali karakterom rata u Sarajevu? Hajde molim te SDA botu objasni ti nama svoju izjavu
Ovim je jedini cilj bio da se ujljebe i nazalost mozda su i gori od predhodnika
Nasa Stranka je poprilicno razocarala. Cuje se vise glas manjina, ali ne vidim konkretne rezultate niti pretjerano velika mu*a da pokazu da se mogu nositi s ovim kretenima sto po godinu dana vlast ne oformise. Sveukupno je to za sada samo ozbiljno na nivou Sarajeva, ali na nivou BiH se bojim da nikad nece proci.
Šta kako?! Ali mi nismo u Evropi??