Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jegbo mu pas mater ko je god diro u ratu civile druge nacije ! On hadzija s puskom malteritara civila. Obicna uss kriminalna
Evo neko je već i napisao ime zločinca...možda upravo neko iz Naše stranke.
Vidjeo bi vas da su vam zaklali zenu djete majku seatru pred ocima kako bi se suosjecali sa drugima.Samo vam je u glavi osveta cijeli zivot
U mom gradu se nećete vi pitati. Sve je jasnije šta ste vi. Onaj blećak forto je postao bezobrazan za finog šamara.
Za memli stranu caco nikad nece biti to za sto ga drugi optuzuju. Organizator odbrane sa ove strane grada da njega nije bilo i heroja koji su prve i najgore 2.5 godine drzali linije ispod trebevica. da je cetnicki vojnok samo mrtav mogo sici u grad.a zna se da je samo tuda mogla sici u grad teska masinerija do samog principovog mosta.A vi podrolumasi idalje tracajte on je ovo on je ono. Da je bio Srbin sa one strane podigli bi mu spomenik od 10 metara.
Forto ovaj natpis ti je pravo stanje i razmisljanje o trenutnoj politickoj situaciji , Prestanite se dodvoravati agresoru i genocidnom narodu i njihovim prestavnicima, Oni slave presudzene ratne zlocince a mi bi trbali da zaboravimo nase heroje koji nisu napadali nikoga nego se branili, taj covjek je osudzen a nezna se ni ko je ubio te ljude, lako je bilo svaliti na njega kad nije mezu zivim.
Izvrsioc Nasa stranka
Mrš.
Ista stoka je i onaj genocidaš koji bi ubijao Bošnjake, a i onaj Bošnjak koji skrnavi spomenike i misli da je uradio nešto pozitivno.
danas nam je svima jasno sta znaci Nasa Stranka i cija je
pa Bosnjaci nisu optereceni stim svima je jasno kome ovaj spomen zulja
Iskoristire priliku i dodjelite zlatnog ljiljana Forti
Kakvi se sve debili docepaju prostora za komentarisanje.
evo mi bosnjaci tražimo da se u Prijedoru postavi spomenik i neka na njemu piše da su ubijena djeca od svojih sugrađana. Ne mora stajati koje su nacionalnosti ili vjere. Možda bi ministar sigurnosti mogao i u Prijedoru kleknuti, pa makar bilo samo radi kamera.
Jel i Nenad Nesic u nasoj stranci zna li ko?
ovo je prilika da se raspadnete svi u NS uz Boziju pomoc...
Trojka od mene vise nece dobiti glas ali nikada samo radi NS . Ne pisem ovo prvi put i nije ovo prvi put da se oni dodvoravaju ce.aljima .