Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Nasa Stranka. Ja ih zbog ovog cijenim. Svima bi ovo trebao biti razlog da se glasa za njih, a ne sta je bakir rekao vucicu, ili sta je radoncuc rekao bilo kome. Ili koliko je ko dobar bosnjak, hrvat ili srbin. Vjerujem da nam je svima u cilju bolja drzava i za radnika i za dijecu, penzionere, oceve i majke bilo koje nacionalnosti ili vjere
Za sta ih cijenis? Sto lupaju gluposti da je gladnoj djeci bitniji neki buduci ponos nego prazan stomak DANAS? Za tu stranku haman moras biti nesposoban dovesti kompletnu misao do kraja - samo treba onaj "Bas bi bilo fino kad bi..." dio.
@geraldklix ili si glup ili bezobrazan ili ne citas clanak prije nego izvalis glupost. Cetvrtog nema. Ne dovode u pitsnje pomoc toj djeli nego nacin na koji se to radi. To mora biti na drugi nacin, manje javno. Npr toj djeci uplstiti mjesecno novac ili bilo koji nacin. Djeca su jako osjetljiva a i odrasli
Jeebo bih mu ja maater ko je to smislio i pokrenuo.
Sram nek vas bude o cemu raspravljate. Molite Boga svi i svako na svoj nacin da vas nestigne suza ove djece. Ako mozes pomozi a ako nemozes ili neces neodmazi.
zašto se uopšte da je pažnja ovoj stranci koja ima samo 1 zastupnika u parlamentu fbih, a nijednog na državnom nivou, i ne nudi nikakva rješenje već samo izdaje saopštenja
@marcelo05 tako je
@Regulator1 tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sit se gladnom nikada razumio nije........
Populizam i demagogija na najvećem nivou.
Torabi i dalje tvrdi da “posjeduje iscijeliteljske moći”, te da je njegovo “liječenje i dalje jako učinkovito”. A nije teško sjetiti se kako je Torabi liječio posjetioce u Zetri. Njih više od 100 hiljada! Tadašnji premijer Federacije BiH Mustafa Mujezinović primio je marokanskog iscjelitelja i uz prigodan poklon mu u ime građana zahvalio što je "velikom broju ljudi vratio osmijeh na lice"
Pupulizam i renesansa. Ova stanka, čudnih imena, samo čeka da pusti neko saopszenje, a u vlasti su npr. u Starom Gradu zajedno sa raznim kriminalcima i Ibrom Hadžibajricem mafijasem.