Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbacite Fortu iz stranke ako imate neke principe. Da vidimo da li ste iste papcine.
Kriminalizirani i ucijenjeni od strane lopovske SDA Nermin Nikšić mora biti smijenjen sa mjesta predsjesnika SDP BIH. Građani i birači SDP-a nisu dali mandat Nikšiću, Bijediću i ostalim da prave koaliciju i lične aranžmane sa SDA, HDZ i SNSD-om!
Zato Gusinjski primat ceka na red za dojenje iza Bokirovog slica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto u Domovima zdravlja u Kantonu Sarajevo pacijenti vise ne mogu izvaditi osnovne nalaze uree, kreatina i dr.? Kazu nemaju novce da kupuju reagense, a budzet Kantona Sarajevo nikad nije bio veci. Ljudi su decenijama redovno vadili te nalaze i sad vise ne mogu.
SDA drug
@dojime A sto to mene kao gradjanina koji ima pravo na zdravstveno osiguranje treba da zanima. Jel' SDA ili neko drugi krivac? Takve stvari treba rijesiti po hitnom postupku u istom danu, a ne pricati ljudima da nemaju pare za reagense. A sebi za plate imaju. Pa sta ce nam zdravstvo onda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemojte nikako u vlast to je najbolje :D
Vec sutra ili u ponedeljak izbacite SBB iz koalicije i ukinite mu direktore ! Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo nikako u ruke SBB
Ovo je politički amaterizam gdje pokušavaš spojiti principe i politiku...nema politike bez kompromisa i promjena ali očito je ego u pitanju jer oni su dobri četiri godine i ovako ili onako
ma vi ste svi papci kad tako samostalno izlecete o tome .. a ovamo svaki dan i noc se ko nesto sastajete i dogovarate.. ne znate da li da kakite ili piskite
Paušalna stranka...
Klixane pederu, ne brisi komentare..
Svaka čast. Hvala dragom Bogu da neko Ima barem mrvu principa.
Glasove ste dobili da bi se borili za svoje glasače, da im bude bolje. Prepuštanje dijela vlasti nacionalnim strankama jednostavno ste ih izdali. Toliko o poštovanju onih koji su glasali za vas.
apsolutno ispravan i jedini ispravan stav. koaliranje sa nekom nacionalnom strankom je, osim nužde prihvatanja pobjednika iz rs-a, prizivanje sve tri i u najmanjem izmicanje stolice ispod samog sebe u najbližoj perspektivi i zauvijek. koaliranje sa nekom nacionalnim strankama je odustajanje od ikakve budućnosti i put u propast i demokratije i zemlje i naroda. ostanite to što jeste, jedino preostalo svjetlo na sljedećim izborima, pod uslovom da preživimo malog zlajinog.
Pa idite onda u Srbiju tamo možete izbjeći SDA i HDZ i SNSD.
pa kim onda??? Sto se tice politike nema ni jedan pozitivan stav u ovoj drzavi samo za**bavate ovaj narod koji je ostao u kvazi drzavi.
ofirno, ofirno....ništa vam ne vjerujem...
Posljedni mohikanaci.
Nasa Stranka: ne idemo sa SDA u koaliciju, ili mozda idemo,a mozda i ne idemo
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club