Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE KRIMINALCIMA SDA U BUTMIRU. Kakvim ba buldžerima, oni su tehničko sredstvo. Ako je naša stranka ozbiljna a ne kombi, NEKA TRAŽE PONIŠTAVANJE ZAKONA I RUŠENJE SVEGA ŠTO JE IZGRAĐENO U CUNAMIJU BESPRAVNE GRADNJE !
e drzavo, jedem li te, gdje ti ovakve stvari neka tamo lijeva stranka mora potencirati.
ova stranka pederska stranka, valjda je svima jasno
uuuuuuuuuu , ovi mi od favorita broj jedan za izbore postaju baš mrski ... produžena ruka Dragana Čovića ...
Naša stranka ima uticaj i moć da zaustavi ovo divljanje ljaksofona, ali kad bi se gađali automobilima.
nasa stranka je jedina iskocila i reagovala. onoliko koliko je u njenoj moci, toliko i cine. barem ne sute. a to kad bi se gadjali automobilima, to je upravo do nas a ne do njih. gadjali bi oni i automobilima da im narod da moc svojim glasom. a ovako, ismijavati ih je najlakse. nema naroda kao u bosni da se smije i podmece nogu onom drugom, a gutamo i jedemo svi skupa ista ghovna.
@praznaprica Ma pusti pa SDA-betonaša i gipsanog lava, šta on zna šta je urbanizam, planska gradnja, regulacioni plan, urbanistički plan. To u svom ograničenom ko balkon mozgu ima samo beton, granit, mesing, željezo. Što bi reko Rambo Amadeus precizno secirajući seljački primitivni mentalitet ovdašnjeg čovjeka: urbano samo urbano, a oni nije vidjelo urbanog dalje od Kobilje Glave. A ustvari je u pozadini svega sprega građevinske mafije i vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dorbo se neko sjetio, DAKLE SVE SU STRANKE SUČESNICI. KRIMINALAC MEMIĆ GRADI TRENUTNO NA IZVORIŠTU BAČEVO, što je teško krivično djelo !
Gradi Memić ali grade oni u vodozaštitnoj zoni ima 20 godina, podatak od prije 10 godina govori da u vodozaštitnoj zoni izvorišta Bačevo, gdje prije rata nisi smio šator razapeti, postoji 500 nelegalnih objekata. Vjerujem da ih i danas ima toliko, s'tim što je onih 500 od prije deset godina, uz jaranski tal, legalizirano.