Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je istina npr BHT1 i FTV rasporedjuje kandidate u dvije grupe kao favorite(denis,sefik,fahrudin) i kao outsidere(mirsad,borisa,amer) sto je krajnje neprofesionalno. Ocigledno su ove televizije pod uticajem ove trojice koji se boje suociti sa "outsajderima" koji su mnogo skolovaniji od njih. Boje se da ce ih neko kao Mirsad Hadzikadic ubiti argumentima i na taj nacin uzeti im glasace. I takvi ljudi ne zasluzuju da predstavljaju nas. LOPOVI!!!
@NoName1234 E zato ja ne placam taksu za javni servis
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Profesor Mirsad Hadzikadic je covjek koji Bosnjaci trebaju da izaberu. Dosta je bilo vas i vasih stranackih zaposljavanja, dizanja akciza i poreza za potrebe krpljenja vlastitih budzeta, dosta je bilo tjeranja bosnjacke omladine u zapadne zemlje trbuhom za hljebom! Dosta je bilo LAŽI. U oktobru cete aBd svi na biro za zaposljavanje da vidite sta ste napravili narodu i da osjetite na vlastitoj koži kako gledati u svoju zemlju kao u maćehu a u Njemačku kao u majku. #ijasamiskra
SdA igrac
Falatar i Njihova LGBT stranka su strani placenici, jedna ogromna kolicina pobjegulja i dezertera, zato prebacim kanal, kad god ih vidim. Dosta je vise njihovih eksperimenata preko ledja gradjana.
@ARBiH a ti se upravo vratio s prve linije 😂
@ARBiH ma sta pricas moronu.botovski iz sda; sta prica vise iz tebe fasisto bosnjacki! Sta pricas vise imbecilu!
Kada se pocetkom ove godine, prvi put pojavio na fejsu pomislio sam, evo nade za BIH a sad sam siguran u bolju buducnost sa gospodinom profesorom HADZIKADICEM ZA SVE NAS U NASOJ BOSNI
Naša stranka je jedina normalna stranka koja se pravedno bori. Mediji u BiH su općenito politizirani, i u najvećem slučaju su bliski ili ovisni o političkim strukturama. Barem kada govorimo o privatnim medijima, mada su i oni državni pod utjecajem političkih partija.
Za sta se NS to pravedno bori majk ti? Za cuke i kontejnere. Ubacili onog ficfirica Falatara da uzme gladove Komsicu. Smradovi ce to debelo plati na izborima
svakako ste kanta postali
E bas su otkrili toplu vodu da je javni servis pristrasan....
Za tebe su dva procenta san snova. Nivo Sejdića i Fincija. Ne jedi gowana.
Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
Hoće li prije emisije 1.oktobra iz Ščepine guzice izaći Memo malo na zrak?
Ja sam za podrsku ovom cestitom covjeku Hadzikadicu da ove lesinare jednom zauvjek posaljemo na smetliste gdje im je i mjesto zive decenijama od sirotinje i harama i nikad im nije dosta mislim dace narod posteni ove lasinare kazniti na izborima.
SDA placenik
Moj Falatare ti kada bi se sam takmičio za mjesto predsjednika opet bi drugo mjesto osvojio. Podsjećaš me na mene, rođeni luzer.
@goldenspoon Imas ijedan argument za tu tvrdnju? Covjek kojem su cetnici ubili majku,koji je spajao nase ljude (izbjeglice ) u ratu;koji govori 5-6 jezika,ekonomista po struci,rad u medjunarodnm organizacijama!
ZAROBLJENA ISLAMSKA ZAJEDNICA !!! ISPRED SVAKE DZAMIJE SAMO SDA PLAKATI!! PAKUJ KOFERE KAO 92 GOD....
Izbor: Hadžikadić. #ijasamiskra