Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smicalicama iz politickog Zagreba se Bosnjaci jedino mogu suprostaviti uz pomoc politickog Beograda te to potencira i Turska. Sto prije zajedno odmaknuti Trgovinsku goru dalje od nasih poljoprivrednika jer ce nam to biti kraj.
Zna NS najbolje, oni su stručnjaci za mržnju prema muslimanima
Znamo da ste reakciju objavili zbog pritiska javnosti. Inače vas toliko ne dotiče priče od kolega iz SOA-e.
@Typsi2020idK .....zasto svi u sarajevu brane islamizam???
Ustaskinja poglavnica.
oglasio se u vucicev podmladak.. ups pardon ovo su nasi bh politicari ... samo se smjenjuju u izjavama..
nije to raspirivanje mrznje prema muslimanima,toje preblago receno,to je demoniziranje bosnjaka u svrhu razvaljjibanja BiH i prikjlucivanja njenih djelova hrvatskoj,hrvatska je najveci krivac za raspad YU
samo slavinu zavrnuti. to bi pravi odgovor bio. ali nasi politicari ko neke fufice male kritikuju.
Ili odgovor na Komsica
Bravo
Religija i zlo ne idu ruku pod ruku. Ali se zato politika može nazvati saradnikom zla. Pustite vise ovaj napaceni narod da živi. Živjeli smo svi zajedno i dobro nam je bilo dok nije proklijala klica zla za dobrobit nekih velikih.
O ba raja sta se lozite,uzmite kus slanine i zalijte casicom maksuzije i smirite zivce
Ništa novo. To je zvanična politika susjeda prema BiH.
samo izlazak naše vojske u Neumu , rješava problem ovakvih i sličnih provokacija. Hrvata u BIH je sve manje tako da ni cilj deblokade Bošnjačkog naroda nije daleko.
a sto se ne uputi dipl nota amb Hrv i zatrazi ispitivanje stanja i izjave plavuse.!?
zasto svi u sarajevu brane islamizam???
Smrt Fasizmuuu!!!!
Tako je !!! FUJ !!!