Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je SDA ili SBB u pitanju ne bi pisali ovako...cuva se koalicija u Kantonu Sarajevo zivotom !
SDP i Nermin Niksic treba dati OSTAVKU i izvinuti se gradjanima sto su prodali genocid i Srebrenici i sto su pokrali kinesku donaciju traktora, motokultivatora, freza i motonih pila od ugrozenog naroda u poplavama. Niksic se treba izvinuti gradjanima sto je lagao da nece u koaliciju sa SNSD I HDZ-om, a u Celicu, Stocu i Srebrenici svesrdno prihvatio. Treba se izvinuti gradjanima sto je mimo zakona postavio brata za direktora Autocesta FBiH, za kradju na debljini, asfalta, za prodaju CIPSA.
da su kri7ikovali samo sdp rekli bi za NS da su c3...ci jer ne smiju nlse zamjeriti rs-u
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SNSD je predzadnja a ova Naša stranka zadnja za koju bi glaso gori su izdajnici od SDP a
isti ste ko SDP, pizduni ne smijete da kazete cvrsto da je ovo UZAS od strane SDP, da ne bi se zamjerili pa sve gurate pod tepih.... cetvorka se raspada i tek onda ce vas NIP sve pojesti
Politički nemoral je moto političke elite
Nikšić,Konjaković i Kojović su to radili i u drugim mjestima naročito u Kant.SA i općini centar gdje je general armije Bih ima duplo manje glasova od nekog Mandića. Trebalo bi novi izbori i nove birački spiskovi.
pa nista vam sveto nije, deset hiljada zrtvi ste prodali zarad politicki interesa
Priglupi, naivni i halapljivi Bošnjo je kuću i zemlju izgubio svojih karakteristika. Krvoločni i divlji Vlah ništa ne oprašta niti prepuśta slučaju, naravno tamo gdje im može proći njihova poganost.
zbog svojih karakteristika*
Vlahinjo, jbo ti lojavi ukislo međunožje i brabonjavu guzicu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nermin KOMPENZACIJA metnu ga glasacima
Zaista nisam vjerovao, da ce Pedja tako lagano odraditi nasu bracu islamizovane Srbe. Covjek ulozio dva svoja glasa u Srebrenici u izbornu kampanju Alije Tabakovica i SDA, a dobio nekoliko stotina glasova u Sarajevu po osnovu toga, mozda i hiljada.Bravo Pedja, evo sad kupi mrvice nad ociglednim skidanjem glave Nerminu Niksicu, koje mu je skoro izvjesno namjesteno.
SDA jedina opstaje sve nestaje i gubi se u vremenu samo SDA opstaje u inat dusmanima
Isto kao da učite na pamet. Recite nešto drugo, čega se bojite.
Pogan iz Nase Stranke, koja okrece pricu na SDA. I vi se dicete nekim liberalnim razmisljanjima, a u sustini ste isti kao i svi drugi. Fuj kako ste ogavni i prljavi
SDP = Srpska dobrovoljačka partija
Flasa strqnka i strqnka kucnih ljubimaca
Cuj ove Pete kolone