Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbor Nikole Špirića je samo jedna u nizu stvari u BiH iz rubrike ´´Vjerovali ili ne´´
@BurekSaKrompirom Naravno da ti nije bitno je li lopov ili nije. Bitno je da je tvoj. Logika ti je srednjovjekovna, kao i kultura.
njegov jaran osmica mu uhljebio sincica u osa...dogovor pao u jednom restoranu na grbavici...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa čovjek je stručnjak za korupciju, najkvalifikovaniji je za tu poziciju, još je i na crnoj listi, malo je onih koji imaju takve reference. Nije valjda na njegovoj poziciji trebao biti neko pošten, sposoban, bez oraha, lješnjaka i drugih oraščastih plodova u džepu. Sarkazam, da naglasim.
@VolimteBiH Noooroood znoooooo!
Dokaz samo da su u vlasti vecinom kriminalci.
Banda mora odgovarati!!!
Monthy Pyton Flying Circus
https://www.upwork.com/ je odlična prilika za sve freelensere.
Za TU poziciju treba iskustvo a dotićni to ima.
A jooooojj mu ga saad..kako če sad sam sebe prijaviti za korupciju i lopovluk 🤔
SAMO SE PITAM GDJE SU BOTOVI (SDA)!!! SA ZASTAVAMA I SLIKAMA SPIRICA!!!! 😀😀😀😀!!! NIJE IH PUSTIO IZ KUCARE(BOKSA) JOS RIĐOBRADI!!!
Ovo je samo pokazatelj koliko je sve u BiH naopako. Sva opozicija stisnula se na 23%, i sva njihova borba je srušiti SDA. Svi su udruženi, i stranke i mediji. Briga njih za Špirića, Viškovića, Dodika, Čovića, Jelića, i desetine kriminalaca i zločinaca.
Mi smo samoioni u gluposti
E sada jedva cekam komentar evropskih i svjetskih zvanicnika...o njihovim divnim partnerima..
Zahvalite Bakiru i SDA,...
Realno, mogu srbi sta hoce u BiH da rade.. Ko ce im sta reci protiv ??? Beskicmeni Bosnjaci?
kriminalni kleronacionalisti se izruguju svima, rade sta hoce a niko ni da pisne, čast izuzecima....
Jebale vas sve stranke.Oni koji podrzavaju stranke neka gladuju,pate,umiru,sami su zasluzili i kad im se sta desi nek kukaju onoj stvari.
A narod neće na ulice pa neće